Prijzenoorlog Nederlandse providers nu écht van start


Utrecht, 20151201 -- Met de komst van het eigen netwerk van Tele2 is de Nederlandse telecom markt aardig wakker geschud. Hiermee lijkt de prijzenoorlog tussen de verschillende Nederlandse telecomprovider nu echt gestart.

Dit constateert de vergelijkwebsite simonlyabonnement.com op basis van de reactie’s van andere providers hierop. Eerder deze maand liet Tele2 al weten een data oorlog te willen starten met de komst van zijn nieuwe abonnementen. Onder andere Simyo, Ziggo, Simpel, HollandsNieuwe en T-Mobile reageren hierop door wijzigingen in hun abonnementen door te voeren.

Prijsverlaging Simyo
Eerder deze maand heeft de provider Simyo zijn bundelprijzen aangepast. De internetbundels zijn in prijs verlaagd. Daarnaast profiteren bestaande klanten van extra korting. Het eerste jaar krijgen zij 50% extra data bovenop de normale internetbundel.

Vernieuwde abonnementen Ziggo
Ziggo heeft vier nieuwe 4G abonnementen geïntroduceerd. De prijzen zijn verlaagd en de internetbundels zijn vergroot, waardoor klanten nu 50% meer data krijgen voor hetzelfde geld. Daarnaast heeft Ziggo de roamingkosten voor bellen en sms’en in de EU afgeschaft.

4G abonnementen Tele2
Tele2 heeft begin november zijn eerste 4G abonnementen gepresenteerd. De abonnementen bieden een ruimere internetbundel voor minder geld. De grootste internetbundel is 24GB. Daarnaast krijgen bestaande klanten van Tele2 een verdubbeling van hun internetbundel

Simpel Belrevolutie
Na de succesvolle Verdubbeldagen-actie, welke meerdere keren verlengd is, start Simpel met de zogeheten Simpel Belrevolutie-actie. De virtuele provider start met de actie waarbij een abonnement afgesloten kan worden met onbeperkt bellen, sms’en en 1GB data voor 10 euro per maand. De combinatie van onbeperkt bellen en sms’en wordt ook aangeboden met 2GB voor 15 euro per maand en met 3 GB voor 20 euro per maand.

T-Mobile
Vanaf december vergroot T-Mobile de internetbundels voor mobiel internet in het buitenland, zonder de prijs te verhogen. Eerder vergrootte T-Mobile al zijn internetbundels voor in het binnenland. 

Prijsverlaging HollandsNieuwe
Ook HollandsNieuwe verlaagt per direct de prijzen van zijn abonnementen. Bijna alle Sim Only bundels zijn goedkoper geworden. Onder andere het Sim Only 1000 pakket, waarbij je kan bellen, sms’en en internetten vanuit één bundel, is afgeprijsd van € 19,00 per maand naar € 10,00 per maand.

De verwachting is dat dit nog maar het begin is van de prijzenoorlog tussen de Nederlandse telecomproviders. Consumenten kunnen de komende tijd profiteren van de lagere prijzen voor telefoonabonnementen.

Over Simonlyabonnement.com
Simonlyabonnement.com is dé website voor het vergelijken van sim only abonnementen van alle Nederlandse providers. Maandelijks helpen wij duizenden bezoekers bij de keuze van het juiste sim only abonnement.

https://www.simonlyabonnement.com


Deel: ' Prijzenoorlog Nederlandse providers nu écht van start '
Lees ook