Call me Now! grote winnaar

PrivaCom is winnaar van de Broos van Erp - Twinning prijs!!! Na een selectie uit 156 inschrijvingen overhandigede Michiel Westerman, directeur van Twinning, in aanwezigheid van minister Jorritsma en 400 andere aanwezigen deze eervolle prijs.
Peter Weijland, algemeen directeur: ‘U begrijpt dat wij daar heel blij mee zijn. Het is een erkenning voor de grote effectiviteit van Call me Now!. En vooral de onderkenning van de revolutionaire ontwikkelingen rond Web Initiated Calling die PrivaCom ontwikkelt en vermarkt. Honderden Call me Now! buttons zijn inmiddels operationeel. Van Visa, MCI Worldcom, ING en DELL tot de makelaar om de hoek. En ze zijn zeer tevereden.’ Cijfers tonen aan dat online bookingen door Call me Now! toenemen tot 30%. Voor de gebruiker is het een eenvoudige dienst: een bezoeker van een site vult zijn telefoonnummer in, clickt en krijgt direct een medewerker van het bedrijf aan de lijn. Vragen worden realtime en effectief beantwoord. Veel e-commerce sites zijn nauwelijks rendabel. Ervaren verkopers weten wel waarom. In het verkoopproces is alle eeuwen door de menselijke interaktie een essentieel onderdeel voor succesvolle verkoop geweest. En dat is exact wat Call me Now! mogelijk maakt. Kijkers worden kopers!

Michiel Westerman sprak van de grote verwachtingen die hij van PrivaCom, ook internationaal, heeft. We zullen er alles aan doen om dat ook verder waar te maken. Inmiddels zijn distributeurs operationeel in Duitsland en Zwitserland. Per 1 januari 1999 zal PrivaCom ook de Engelse en Amerikaanse markt opgaan.

Zoekwoorden:

Deel: ' PrivaCom winnaar Broos van Erp Twinning prijs '
Lees ook