Producent luchtreinigers verzoekt minister Hoogervorst (VWS) om hulp

Mogelijk korting op ziektekostenverzekering bij aanschaf The Cloud

WATERINGEN, 20060601 -- Het zal de grote zorgverzekeraars in Nederland niet elke dag overkomen dat ze door producenten met een overrompelend kortingvoorstel op nota bene hun eigen ziekte-kostenpremies geconfronteerd worden.


Het in Wateringen gevestigde Intermarc Europe BV, wereldwijde producent van The Cloud van BENTAX (een ionisator voor woning en kantoor naar een oorspronkelijke vinding van Prof. Albert Einstein) maakt zich sterk voor een wat hun betreft landelijke "omarming" van haar product dat een uitkomst is voor mensen met behoefte aan schone, zuiver lucht..

Zo zeer zelfs, dat ook aan Minister Hoogervorst van VWS hierover vragen zijn gesteld. Het bedrijf wil graag weten of de Minister bereid is mee te denken aan een koppeling tussen aanschaf van The Cloud en een korting op de ziektekostenpremie.

Via www.thecloud.nl kan de Nederlandse consument die last heeft van ademhalingsproblemen The Cloud ter introductie voor slechts E 99,00 rechtstreeks bestellen. Verkooporganisatie Intermarc Europe BV gaat in haar geloof over de werking van The Cloud zover dat ze een deel van de opbrengst af wil staan aan de Nederlandse Zorgverzekeraars, die deze als premie-korting doorgeven aan de consument. Immers, mensen met ademhalingsproblemen (zoals astma en hooikoorts) hebben hoge ziektekosten en The Cloud kan aan de terugdringing daarvan een bijdrage leveren.

The Cloud is een "ionisator", een apparaat dat de lucht in de directe omgeving (75m) zonder filters of vloeistoffen maar door deze elektrisch te laden geheel zuivert en ontdoet van pollen, bacteriën, sporen en allergenen zoals deze vrijkomen bij het gebruik van oplosmiddelen, inktpatronen voor printers en dergelijke. Niet voor niets toont ook het bedrijfsleven interesse vanwege het "sick building syndrome".


Noot voor redacties:

Deel: ' Producent luchtreinigers verzoekt minister Hoogervorst (VWS) om hulp '
Lees ook