NEDERLANDS ASTMA FONDS

UITNODIGING PERSCONFERENTIE: PROEFPROCES ROOKVRIJE WERKPLEK

Begin februari kondigde het Astma Fonds aan een proefproces te willen voeren met betrekking tot roken op de werkplek. Dit proces zal plaatsvinden op 10 april 2000 bij het Kantongerecht te Breda.
Op 3 april 2000 belegt het Astma Fonds een persbijeenkomst om nadere informatie te verstrekken over dit proefproces. Tijdens de persbijeenkomst zal mevrouw N. Nooijen toelichten waarom zij van haar werkgever PTT Post bv een rookvrije werkomgeving eist. Aansluitend zal mr. J. Roth ingaan op de juridische aspecten van dit proefproces. De heer T. Rolle, hoofd patiëntenservice van het Astma Fonds zal kort ingaan op de schadelijke aspecten van roken op de werkplek.

De persconferentie vindt plaats op 3 april om 10.15 uur op het hoofdkantoor van het Astma Fonds, Speelkamp 28 te Leusden. Wij stellen het op prijs indien u uw komst per telefoon, fax of e-mail aankondigt bij mevrouw P. van Os van het Astma Fonds. Faxnummer: 033 - 434 12 99 en e-mail: petra.van.os@astmafonds.nl. Op verzoek zenden wij u graag een routebeschrijving.

/////

Deel: ' Proefproces rookvrije werkplek van Nederlands Astma Fonds '
Lees ook