Ingezonden persbericht

Proefrit.nl nieuwe website voor aanvragen van proefrit

AMSTERDAM, 20020705 -- Jaarlijks worden er zo'n 450.000 nieuwe automobielen verkocht in Nederland. De gemiddelde koper, zowel zakelijk als privé, gaat daarbij niet over één nacht ijs. Het selectieproces is uitvoerig, echter veelal ook subjectief en ongestructureerd. Om zowel de koper als het automerk optimaal van dienst te zijn en te komen tot een onderbouwde keuze, zijn wij bezig een unieke website te ontwikkellen: www.proefrit.nl

Op deze website willen wij alle automerken in Nederland hun plaats geven. Alle modellen, met foto's, specifikaties en prijzen zullen vermeld worden. Maar bovenal zal het belangrijkste argument voor een rationele koop ondersteund worden: de proefrit!

Nog veel te weinig besteden de verkopers daar hun aandacht aan. En nog veel te vaak is niet de juiste auto beschikbaar op de plaats of het moment dat de klant dit wenst. Via deze website wordt deze problematiek volledig ondervangen, want de geinteresseerde kan na het invullen van een formulier de gewenste auto's voor een proefrit bij hem of haar in de regio reserveren. Na het ingeven van merk, type en uitvoering zal het systeem landelijk kijken waar de betreffende auto beschikbaar is.

U kan ons helpen.

Om nu enig inzicht te krijgen in deze materie, hebben wij een korte vragenlijst opgesteld, die ons verder moet helpen bij de bouw van dit project. We willen het namelijk in een keer goed doen en kunnen de hulp dus goed gebruiken.

De antwoorden worden niet gekoppeld aan naam en email adres, zodat de persoon niet bang hoeft te zijn voor ongewenste email. Wij zullen de antwoorden alleen gebruiken om inzicht te krijgen wat er speelt in de nederlandse automarkt.

Zoekwoorden:

Deel: ' Proefrit.nl nieuwe website voor aanvragen van proefrit '
Lees ook