Proefversie Invantive Vision gratis te gebruiken


HARDERWIJK, 20141023 -- De proefversie van softwareoplossing Invantive Vision is nu gratis te gebruiken op de website van Invantive B.V. Deze flexibele projectplanning en procesmanagement oplossing is er voor projectmatig werkende bedrijven. De software, met Microsoft interface, richt zich op het samenbrengen van betrokken partijen bij projecten of bedrijfsprocessen.

Kosteloos proberen
Invantive Vision bevat een CRM systeem, projectbudgetbeheersing, workflow engine, documentmanagement systeem en andere functies. Deze tools zijn ook gratis te gebruiken, zolang de proefversie kosteloos te downloaden is. Klanten kunnen dus vrijblijvend hun bedrijfsprocessen optimaliseren. Deze bedrijfsprocessen kunnen orderverwerking, taakplanning, agendabeheer, budgetbeheer of projectanalyse zijn. Al deze bedrijfsprocessen beheert men met Invantive Vision in één systeem.

Projectbeheersing
Doordat alles in één systeem zit verlopen verschillende bedrijfsprocessen parallel aan elkaar. Zo dalen de arbeidskosten, maar verhoogt de productiviteit. Invantive Vision stelt u in staat om financiële gegevens met verschillende boekhoudprogramma’s uit te wisselen. Bijvoorbeeld met Exact Online, King, UNIT4 Multivers en Reeleezee. Dit betekent dat onder andere kasstroomprojecties en werkbonnen met deze boekhoudprogramma’s gedeeld kunnen worden. Met de software van Invantive is het mogelijk een deel van een financieel rapport eenvoudig op te vragen.

Software met Microsoft interface
Invantive Vision is een zeer gebruiksvriendelijke softwareoplossing. Het programma is een toevoeging op Microsoft producten zoals Microsoft Word en Microsoft Outlook. Dit sluit goed aan bij de werkzaamheden en programma’s van de meeste bedrijven. De integratie met Outlook biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om de personeelsplanning en tijdregistratie in de agenda te delen en te synchroniseren. Dit betekent dat vanaf elke locatie procesmanagement activiteiten gecontroleerd en aangestuurd kunnen worden. Dit betekent meer grip op uw projecten.

Over Invantive
Invantive levert sinds 1992 softwareoplossingen voor projectmatig werkende bedrijven. Het levert softwareoplossingen voor de vastgoed, financiële, bancaire, groenbeheer, technologie en ICT branche. De ervaring in project- en procesbeheersing stelt het bedrijf in staat complexe bedrijfsoplossingen te optimaliseren. Met Invantive als partner heeft u alle kennis in huis om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren, arbeidskosten te verminderen en uw bedrijfsresultaten te verbeteren.

De proefversie van Invantive Vision is te vinden op de website van Invantive. https://www.invantive.nl/ondersteuning/downloads/download-invantive-vision


Deel: ' Proefversie Invantive Vision gratis te gebruiken '
Lees ook