Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Prof. mr. Ch. Langereis naar Spigthoff Advocaten & Belastingadviseurs

AMSTERDAM, 20 juni 2002 Charles Langereis maakt per 1 juli aanstaande de overstap naar Spigthoff Advocaten & Belastingadviseurs in Amsterdam. Langereis, afkomstig van het gerenommeerde Freshfields Bruckhaus Deringer, is gespecialiseerd in fiscaal recht en is behalve advocaat tevens deeltijd-hoogleraar belastingrecht in Leiden. De keuze van Langereis (54) is ingegeven door het meer kleinschalige en wendbare karakter van Spigthoff en de rol die hij daar kan spelen in de uitbouw van de fiscale praktijk.

Langereis was ruim drie jaar geleden betrokken bij de start van Freshfields in Nederland en werkte daarvoor als compagnon bij Stibbe. Spigthoff is een jong kantoor, twee jaar geleden opgericht door mrs. Leo Spigt en Jerry Hoff, destijds beiden afkomstig van Loyens & Loeff. Het kantoor kenmerkt zich door een meer persoonlijke en gespecialiseerde benadering, daadwerkelijke synergie tussen civiel en fiscaal recht en een flexibele en praktische opstelling. Het kantoor staat bekend om zijn procespraktijk, gerelateerd aan fusies en overnames, effectenrecht en belastingrecht.

Ook Langereis schuwt procesvoering niet. Langereis zal binnen Spigthoff als senior-partner leiding geven aan de fiscale praktijk en zijn kennis en ervaring inbrengen op het gebied van fusies en overnames en complexe financieringstransacties.

EINDE BERICHT

Deel: ' Prof. mr. Ch. Langereis naar Spigthoff Advocaten & Belastingadviseurs '
Lees ook