‘PROFECTUS’ – afstudeerexpositie Fotovakschool Amsterdam


HAARLEM, 20150227 -- Van dinsdag 3 maart t/m donderdag 30 april 2015 is de afstudeerexpositie ‘Profectus’ te zien in de Janskerk, het publiekscentrum van het Noord-Holland Archief. De expositie toont het werk van twaalf afgestudeerde fotografen van de Vakopleiding Fotografie aan de Fotovakschool in Amsterdam, die elk een verhaal met een eigen visie en beeldtaal via de camera vertellen.

De diversiteit van de groep is enorm. Het gevarieerde werk omvat de genres: architectuur, autonoom, culinair, documentaire, landschap, portret en reportage. Hoewel het afstuderen het eindpunt van de opleiding is, is de expositie voor de fotografen het startpunt van hun carrière als fotograaf. 

Deelnemers

Deelnemende fotografen zijn: Akiko Shuto, Astrid Huigsloot, Cheyenne Fa-Si-Oen, Danielle Regout, Henk Warrink, Jildo-Tim Hof, Juliette Vroom, Misja Spoelstra, Stephanie Driessen, Suzan Baars, Sylvia Fransen en Zadrach Salampessy.

Adres en openingstijden

De expositie is gratis te bezichtigen in de Janskerk, het publiekscentrum van het Noord-Hollands Archief aan de Jansstraat 40 in Haarlem. De ruimte is geopend van dinsdag t/m vrijdag en iedere 3de zaterdag van de maand van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Website

De fotografen hebben ook een gezamenlijke website met informatie over de expositie en over de fotografen zelf, www.profectus2015.nl


Deel: ' ‘PROFECTUS’ – afstudeerexpositie Fotovakschool Amsterdam '
Lees ook