Dierenpark Amersfoort

Entertainment programma voor de maand juni!

Dierenpark Amersfoort is klaar voor de zomermaanden. Om het zomerseizoen goed te beginnen heeft de afdeling entertainment het

volgende in petto:

Van 2 t/m 30 juni is er elke woensdag middag om 14.30 uur een meeleeftheater in Parkrestaurant de Olifant.

Van 5 t/m 27 juni is er elke zaterdag en zondag om 12.30 uur een meeleeftheater in Parkrestaurant de Olifant. En om 14.30 uur is er een meeleeftheater of een poppenkast in Parkrestaurant de Boerderij.

Speciale zondag voorstellingen:

Op zondag 6 juni treedt het Educatief koor op van 12.30 tot 13.15 uur in Parkrestaurant de Boerderij en van 14.00 tot 14.45 uur in Parkrestaurant de Olifant.

Het Educatief koor komt uit Amersfoort. Zij zingen acapela liederen

uit verschillende landen. Hierdoor worden verschillende muziekstijlen ten gehore gebracht en krijg je als luisteraar een nieuw soort gehoor.

Op zondag 13 juni treedt theaterkoor Vinger in je Oor op om 13.30 uur in Parkrestaurant de Olifant en om 15.00 uur in parkrestaurant de Boerderij

Het Theaterkoor vinger in je Oor is een groep enthousiaste mensen die elk jaar in een wisselende samenstelling een nieuwe mini-voorstelling op de planken zet. Een tot verbeelding sprekend thema krijgt vorm door de muzikale en theatrale uitvoering. Dit jaar is het thema : beesten. Het is een beestachtig leuk programma voor jong en oud dat heel goed past in Dierenpark Amersfoort!

Op zondag 19 juni speelt het Studie Orkest van 12.30 tot 13.00 uur in Parkrestaurant de Olifant en van 14.30 tot 15.00 uur in Parkrestaurant de Boerderij.

Het Studie orkest van muziek vereniging Crescendo uit Baarn bereidt

jong en oud voor om te spelen in een harmonie orkest. Het muziek assortiment is breed en speelt van mars- tot filmmuziek en van gouwe ouwe tot popmuziek.

In de maanden juli en augustus is er dagelijks ZOMERTHEATER! Het programma volgt zo spoedig mogelijk. Tot sinas, tot ZOO in Dierenpark Amersfoort!

Deel: ' Programma Dierenpark Amersfoort voor de maand juni '
Lees ook