Ingezonden persbericht


Programma Melkweg 4 t/m 14 februari 2009

Hierbij het programma van de Melkweg van 4 t/m 14 februari met persberichten over:


- Agua de Annique
Agua de Annique, de band van Anneke van Giersbergen (ex-The Gathering), presenteert vanavond haar nieuwe album middels een unieke akoestisch optreden. Tijdens dit optreden spelen ook bekende artiesten mee, zoals Sharon den Adel (Within Temptation), Niels Geusebroek (Silkstone), singer-songwriter Marike Jager en trompettist Kyteman.


- The Mighty Underdogs
The Mighty Underdogs bestaan uit producer Headnodic en de rappers Lateef the Truth Speaker (Latyrx) en The Gift of Gab (Blackalicious). De producer en de twee rappers zijn iconen van de Amerikaanse 'conscious' hiphop. Dit is het eerste optreden in Nederland na de release van "Dropping Science Fiction".


- Stuurbaard Bakkebaard
"Als we nog een clubtour willen doen, moet dat met een nieuwe plaat", aldus de gevleugelde woorden anno 2006 van drummer Marc Koppen van Stuurbaard Bakkebaard op 3VOOR12. En Neerlands rammel-bluesgroep houdt zich aan deze woorden! Een week voor het optreden in de Melkweg op zaterdag 14 februari verschijnt eindelijk het nieuwe album van Stuurbaard Bakkebaard met de titel L'Amour.

Deel: ' Programma Melkweg 4 t/m 14 februari 2009 '


Lees ook