013 Tilburg

Uitverkocht:
BRIAN SETZER 68 COMEBACK SPECIAL (26 september)

Afgelast:
SONGS: OHIA (26 september)
DJ CROSSPHADA + KWEST + RUBIX (16 oktober)

Zaterdag 29-9 a.s. start de vvk van:
BO DIDDLEY WITH THE DEBBY HASTINGS BAND
THERAPY?
BLØF + SPECIAL GUEST
JIMI TENOR
BEATS & BEYOND
TRANSISTOR©: BILLY NASTY + LADY AIDA + NOES
METAL MATINEE: HALLOWEEN NIGHT

Nieuws:

Skin Flink (13 okt) afgelast
Skin Flink zou eigenlijk in het voorprogramma van Glorybox en This Beautiful Mess op zaterdag 13 oktober spelen, maar een tragische reden zorgt ervoor dat het optreden niet door kan gaan. De zanger (Tommy Gleeson) heeft onlangs zelfmoord gepleegd. Hij was nog maar 16 jaar. Als vervanging treedt Pep Squad (ex-Flophouse) uit de VS op.

Ramp in de VS : M.O.P. verschoven
Het aanstaande optreden van het hiphopduo (+ crew) M.O.P. (Mash Out Posse) op maandag 1 oktober 2001 is helaas afgelast. Dit Amerikaanse duo blijft vooralsnog thuis in de VS. Begrijpelijk, wanneer je weet dat enkele (crew-)leden familieleden en vrienden hebben verloren bij de aanslag in New York. Daarnaast zijn er ook nog problemen met instanties omtrent het verstrekken van visa en paspoorten.

De vervangende datum is 30 oktober.

Ramp in de VS: Songs:Ohia afgelast
Helaas komt er (wederom, na Guttermouth) een nieuwe melding van een afgelasting bij ons binnen. Gezien de situatie in Amerika zal Songs:Ohia (Jason Molina) niet naar Europa vliegen en zodoende niet op woensdag 26 september optreden. Het onderstaande deelde zijn Europese agent mede:

'Helaas, helaas, Jason heeft me laten weten de vliegtickets gecancelled te hebben. Hij verontschuldigt zich en vraagt om begrip. Al met al kan ik zeker e.e.a. aan begrip opbrengen, maar ik zit vooralsnog met evenveel vragen over deze situatie.'

Kaarten kunnen worden ingeleverd op de plaats waar ze gekocht zijn.

Geen Finntroll op 30 sep
Het gerucht hing al een tijdje in de lucht maar nu is het helaas zeker: Finntroll kan niet optreden op 30 september met o.a. Tristania en Rotting Christ. "Dit wegens stemproblemen van KATLA. Hij moet van zijn artsen twee maanden totale rust houden."
Aldus de officiële mededeling van de band. Er komt geen vervangende band. Misschien dat Finntroll in het voorprogramma van Therion (op 25 november) speelt. Wordt vervolgd.

Bo Diddley in 013!
Wij zijn geëerd! Wij mogen namelijk op woensdag 7 november een levende legende op het podium van The Choice verwachten. Niemand minder dan Bo Diddley haalt dan een van zijn markante gitaren uit de koffer en zorgt voor een rock'n'roll show van jewelste. De voorverkoop voor dit concert start zaterdag 29 september.

Mayadome zegt show met Zero Hour af
De Zweedse progmetalband Mayadome zou eigenlijk op 4 oktober met Zero Hour en Sun Caged in 013 optreden, maar dat gaat helaas niet door. De zanger heeft de band ontbonden. Als vervanging treedt Arabesque op.

Denk mee, oproep aan muzikanten
Denk mee, oproep aan muzikanten door 013 Muzikantenservice.

De 013 Muzikantenservice gaat de support your local scene uitbereiden met een informatiepunt. Hiervoor hebben we jullie hulp nodig.

Wij willen weten wat jullie belangrijke informatie vinden. Je kunt hierbij denken aan zaken als boekers, platenmaatschappijen, ondersteuning bij contracten, boekhouding etc. Daarnaast willen we weten hoe jullie de informatievoorziening zouden vormgeven. Denk hierbij aan allerlei zaken, variërend van uitstraling en vormgeving tot inhoud en aanbod van informatie.

Om de slogan support your local scene in praktijk brengen hebben wij jullie nodig. Laat weten wat jij van ons wilt weten en hoe dat je dat gepresenteerd zou willen hebben. Op deze manier werken wij met z n allen aan de local music scene !

Je kunt je ideeën en / of suggesties sturen naar corne@013web.nl of tijdens kantooruren bellen met de 013 Muzikantenservice, 013-4609553.

.

More? Check HTTP://www.013web.nl

Deel: ' Programma Nieuws - 013 Tilburg '
Lees ook