Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Programma tuinhuizen stijlvol gepresenteerd

Showtuin van der putten houtbouw verder uitgebreid

Recent werd de showtuin van Van der Putten Houtbouw in Nuenen verder uitgebreid en verfraaid. Was voor de grote variatie aan schuttingen, poorten, pergola's en vlonders reeds een vaste plaats ingeruimd, sinds kort wordt ook het uitgebreide programma luxe tuinhuizen en aanverwante producten op een vaste en herkenbare locatie in de schitterende tuin gepresenteerd.

Doordachte presentatie
Van der Putten trekt een stijlvolle en overzichtelijke presentatie van het productenprogramma ook op het gebied van tuinhuizen nadrukkelijk door. Daardoor krijgt de bezoeker een uitstekend beeld van de gevarieerde oplossingen die het bedrijf kan bieden. Oplossingen die niet beperkt blijven tot tuinhuizen alléén. Ook garages, prielen, dierenverblijven en gecertificeerde speeltoestellen zijn overzichtelijk in het nieuwe showtuingedeelte geplaatst.

Afwisseling
Bij de inrichting van de werkelijk schitterende locatie heeft Van der Putten niets aan het toeval overgelaten. Zo kwam de opstelling en kleurstelling van de gepresenteerde tuinobjecten tot stand op basis van het advies van een ervaren kleurendeskundige. En dat is duidelijk te zien. Verschillende kleuren, stijlen en uitvoeringen wisselen elkaar prima af en vormen een smaakvol contrast met het revolutionaire en gepatenteerde schuttingsysteem Eco Anker-6®, dat de showtuin gedeeltelijk omzoomd.

Een bezoek aan de showtuin
Geïnteresseerden zijn van harte welkom in de showtuin van Van der Putten Houtbouw, gelegen aan De Tienden 1, Industrieterrein Eeneind II te Nuenen. T(040) 283 79 82, F(040) 283 58 07.

Van der Putten Houtbouw
Van der Putten Houtbouw is al jaren een gerenommeerde leverancier van tuinhout. Van schuttingen tot poorten, van blokhutten tot tuinhuisjes en zelfs complete speeltoestellen; Van der Putten Houtbouw laat u met een tevreden gevoel van het buitenleven genieten. Het bedrijf werkt uitsluitend met Komo-goedgekeurde materialen en kan dan zonder problemen schriftelijke kwaliteitsgaranties afgeven van wel 20 jaar op al het tuinhout.


---

Deel: ' Programma tuinhuizen stijlvol gepresenteerd '
Lees ook