Programma Waterpop 2015 compleet

Programma Waterpop 2015 compleet

De line-up van het sfeervolle gezinsfestival Waterpop is compleet. De lijst wordt compleet gemaakt met: Magnus (BE), Dario Mars and the Guillotines (BE), Aaron Keylock (UK), Lyre le Temps (FR) Wolfskop, 4Beat (kinderband) en Paul Istance and the Magic Mumble Jumble.

De line-up van het gezelligste festival van Nederland is compleet! Waterpop is een echt gezinsfestival met voor ieder wat wils en haalt met zijn programmering naast jong Nederlands talent ook internationaal talent naar het Wateringse Hofpark.

Magnus

Yes, we hebben weer een heel grote naam naar Wateringen weten te halen! Magnus is het electro-dance project van dEUS-frontman Tom Barman en techno DJ C.J. Bolland. Al meer dan 10 jaar zijn ze bezig met dit ‘zij-project’, en niet geheel zonder succes! Op alle grote festivals hebben ze de menigte al uit hun dak laten gaan, dus laat dat op Waterpop ook maar gebeuren.

Dario Mars and the Guillotines

Het nieuwe project van de Vlaamse multi-instrumentalist en voormalig Hulk frontman Renaud Mayeur, maakt bezwerende soulrock als een donkere soundtrack. Waan jezelf in een film van Tarantino terwijl de surf-achtige riffs, aangevuld met een zangstem á la Aretha Franklin, je om de oren vliegen en waarbij de spetterende podiumpresentatie op je netvlies gebrand zal blijven.

Aaron Keylock

Dat blues niet alleen voor oude rotten is, maakt Aaron wel duidelijk. Met zijn 17 jaar één van de jongste spelers ooit op Waterpop, maar zeker geen broekie. Hij is dé grote bluesbelofte uit Engeland en speelde al samen met Slash, Joe Bonamossa en Blackberry Smoke.

Lyre le Temps

Jazz, hiphop en dance music. Waar moesten ze uit kiezen? Dan maar niet. Deze Franse heren maken een aanstekelijke mix die ze zelf jump-jazz noemen. Al drie jaar touren ze door heel Frankrijk om feestjes te bouwen en nu komen ze voor het eerst naar Nederland om Waterpop op een feestelijke manier af te sluiten.

Wolfskop

Stel je voor….Foo Fighters met de meerstemmigheid van Beach Boys. Gooi er af en toe een vette stonerjam in en het recept voor Brabants snelst groeiende rockband is klaar om voorgeschoteld te worden! Dus: haren los en knallen!

4Beat

Voor de allerjongste festivalgangers is er natuurlijk weer als pre-show de kinderband. En dit jaar is dat 4beat. Spetterende drums en percussie uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika worden gecombineerd met de urban scratch sounds van de DJ, met jongleren op ritme, met body percussie, met mystieke oriëntaalse percussie, met zang en dans. Een feest voor de kids.

Paul Istance and the Magic Mumble Jumble

Zoals elk jaar wordt Waterpop officieel geopend door de winnaar van de bandcompetitie Waterproof, georganiseerd in samenwerking met PopCentrum Nederland 3. Ook dit jaar was er weer een spannende finale waarbij Paul Istance and the Magic Mumble Jumble een spetterend optreden neerzette. 14 man op het podium, het paste maar net in Nederland 3, maar zal prima passen als openingsact op het hoofdpodium van Waterpop.

Waterpop 2015

Waterpop vindt voor de 38e keer plaats in het Wateringse Hofpark. Op 8 augustus is er, naast de veelzijdige en veelbelovende line-up, ook straattheater en een fijne kinderhoek. Kortom, een gezellig en gratis toegankelijk festival voor jong en oud.

Deel: ' Programma Waterpop 2015 compleet '


Lees ook