NET5

Persberichten PROGRAMMALEIDERS NET 5 EN SBS 6 BENOEMD

SBS Nederland heeft de programmaleiders benoemd voor SBS 6 en NET 5. Beide programmaleiders zijn met de programmadirectie verantwoordelijk voor de programmering op deze zenders.

Eric van Stade wordt programmaleider van SBS 6. Hij heeft een enorme staat van dienst op het gebied van televisieprodukties. De afgelopen negen jaar werkte hij bij John de Mol Produkties, waarvan de laatste drie jaar als uitvoerend producent. Van Stade was betrokken bij entertainment programma's als `De Leukste Thuis', `Boobytrap', `Doet-ie-`t-of-doet-ie-`t-niet' en `Ken Dit?, dramaseries als `De Dageraad' en `Plantage Allee', comedy's als `In de Vlaamsche Pot' en grote evenementen als `Domino D-Day' (voor zowel Nederland als Duitsland). Ook voor Duitsland maakte hij diverse grote programma's. Als programmaleider is hij samen met programma-directeur Bart in `t Hout verantwoordelijk voor de programmering van SBS 6. Van Stade begint per 1 maart.

Remko van Westerloo is benoemd tot programmaleider van Net 5, het nieuwe televisiestation dat vanaf 1 maart start. NET 5. Van Westerloo werkt sinds de oprichting bij SBS 6 waar hij de eindredactie voerde over goedbekeken journalistieke produkties als Prime Time Magazine en Reportage. Ook was hij verantwoordelijk voor de Nederlandstalige documentaires op SBS 6. Remko Van Westerloo is afgestudeerd in de Engelse Letteren, met als specialisatie het postmodernisme in de hedendaagse Britse literatuur. Hij rapporteert aan de programma- directie van NET 5.

Deel: ' Programmaleiders NET 5 en SBS 6 benoemd '
Lees ook