Ingezonden persbericht


Escape in augustus: één groot feest!

Afgelopen zaterdag vierde Escape programmeur en resident Raymundo zijn verjaardag én zijn 20jarig dj jubileum. En hoe! Het was één groot feest in de booth en op de dansvloer. Check de preview van deze speciale avond hier: https://www.youtube.com/watch?v=xNjTbo3Xybc&hd=1 Ook in augustus gaat er stevig gerockt worden in Escape, just cause it's summertime baby!

25 years Escape: Stephanie Grimaldi

Deze maand weer een nieuwe anekdote over het 25jarige bestaan van Escape dat in oktober groots gevierd gaat worden. Na de verhalen over bezoekers als George Michael, Prince , R. Kelly, Jerry Springer en Willem Alexander is het deze week de beurt aan hoog bezoek uit Monaco: prinses Stephanie! De jongste dochter van prins Rainier van Monaco verveelde zich 20 jaar geleden blijkbaar in het paleis van haar vader en was gaan zingen. Stephanie was de platenstudio in gedoken en had een plaat opgenomen. Als je zo beroemd bent is het immers niet moeilijk om airplay te krijgen. Dus veroverde ze de hitparades, in hitsige outfits en met zwoele zang. Dus tijdens de opnames van Sky Channel in Escape stonden er ineens veel mannen met zwarte pakken, oortjes en pratend in walkie talkies. Check de pikante beelden van één van haar klappers hier:

Framebusters

Augustus begint goed aanstaande zaterdag de 6e met dé afterparty van de Gay Pride, Noir Blanc! O.a. Carita La Nina, Jennifer Cooke, De Ancho, Kazzikasz, Saxy Mr S, MC Choral en Danney gaan knallen! Voor meer info zie www.noirblanc.info

De week erop kan je genieten van de twee house helden Raymundo en Frederik Abas die het tegen elkaar opnemen in de dj booth. Costar en MC Pryme assisteren de heren en Danney host de deLux zaal. Zaterdag 20 augustus zijn het Brian Chundro en Santos die de decks bemannen. Samen met Kazzikasz, MC Choral en Danney in deLux wordt het weer housemusic all night long! Augustus wordt afgesloten op de 27e met Radikal Roy, Frederik Abas, Leo van der Weijden, Miss Bunty, Saxy Mr S en Mell Moreno in deLux!

Escape App

Escape is op dit moment bijna klaar met de app voor de iPhone, waarmee door toepassing van een vernieuwende techniek o.a. de agenda en foto's op een zeer snelle manier worden ingeladen. Een must dus voor elke Escape bezoeker en Amsterdamse club ganger!

Lady tickets

De actie is een groot succes dus zijn er nog steeds lady tickets te koop: 2 dames kunnen bij voorverkoop op 1 ticket naar binnen bij Framebusters! Tickets koop je op https://escape.nl/club.html?show=agenda

Reveal

Zin om op donderdag al te beginnen met feesten? Reveal onthult elke donderdag in Escape voor jou op spectaculaire wijze het weekend! Studenten hebben mazzel want op vertoon van je studentenpas heb je gratis entree! Check www.reveal-online.com voor beelden en meer info!

De entree bedraagt 16,- op de zaterdagen en de tijden zijn 23.00-05.00. Op www.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters en de andere events op de donderdagen, vrijdagen en zondagen, foto's, dj sets, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe. Ook kan je je hier aanmelden voor de newsletter en wekelijks kans maken op vrijkaarten. Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape en een eigen tafel in de VIP-ruimtes dan kun je een VIP arrangement boeken. Voor 300 euro (4 personen) of 400 euro (6 personen) krijg je dan versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor respectievelijk vier of zes personen, een fles Champagne of een fles sterke drank naar keuze met acht softdrinks / vijf Red Bulls en een persoonlijke Escape bediende die de hele avond voor je zal zorgen.

VIP arrangementen:


. VIP Main Stage (podium);


. VIP Main Floor (zaal), ook exclusief beschikbaar voor grotere groepen, neem contact op.


. VIP Top Floor (Escape deLux - second sound area R&B).

Neem voor meer info contact op met vip@escape.nl

Framebusters invites Noir Blanc

Datum: zaterdag 6-8-2011

Tijd: 23.00 - 05.00

Entree: 16 euro

Line up: Carita La Nina, Jennifer Cooke, De Ancho, Kazzikasz, Saxy Mr S, MC Choral. deLux: Danney

Framebusters

Datum: zaterdag 13-8-2011

Tijd: 23.00 - 05.00

Entree: 16 euro

Line up: Raymundo, Frederik Abas, Costar on sax, Mc Pryme. deLux: Danney

Framebusters

Datum: zaterdag 20-8-2011

Tijd: 23.00 - 05.00

Entree: 16 euro

Line up:. Brian Chundro & Santos, Kazzikasz, MC Choral. deLux: Danney

Framebusters

Datum: zaterdag 27-8-2011

Tijd: 23.00 - 05.00

Entree: 16 euro

Line up: Radikal Roy, Frederik Abas, Leo van der Weijden, Miss Bunty, Saxy Mr S. deLux: Mell Moreno


---- --

Deel: ' Programme Escape Amsterdam in augustus 2011 '


Lees ook