Provincie Drenthe


Persuitnodiging
project "Handen vol hoop"

Assen, 9 april 1999
Persberichtnummer 99-079Hierbij nodigen we U uit aanwezig te zijn bij de start van het project: "Handen vol hoop", op zaterdag 10 april as. 14.00 uur

Plaats: Drents Museum
Brink 1

9400 AC Assen

Programma:
De heer. J. de Noord (Kunst&Cultuur Drenthe) gaat in op de inhoud en het doel van het project.
Vervolgens zal Burgemeester, mevr. D. van As-Kleijwegt, onder begeleiding van kunstenaar H. Boubeker haar handtekening maken.

Het project "Handen vol hoop" is een actie van de Algerijnse kunstenaar Hamsi Boubeker. Deze man, tevens zelf oorlogskind, probeert zoveel mogelijk tekeningen/afdrukken van handen te verzamelen voor de vrede.
Het project maakt onderdeel uit van de activiteiten rond de Start Nationale Bevrijdingsdag, die dit jaar in de Drentse hoofdstad plaatsvindt. Alle basisscholen in Drenthe zijn opgeroepen deel te nemen.
Reeds verzamelde handtekeningen uit de hele wereld worden vanaf 10 april in het Drents Museum, en vanaf 12 april in het provinciehuis (Westerbrink 1, Assen) tentoongesteld.
Wie zelf een handtekening wil maken kan op beide lokaties terecht.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365265, faxnummer (05920) 357188
E-mail: communicatie@drenthe.nl

Deel: ' Project "Handen vol hoop" in Drenthe '
Lees ook