Projectbureau Sol BV winnaar 2016 Bouwkundig adviesbureaubranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

ZWARTEBROEK, 20160725 -- Projectbureau Sol BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Bouwkundig adviesbureaubranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf met een zeer sterke positionering. ‘Projectbureau Sol BV is een specialist op het gebied van projectrealisatie & bouwmanagement. Het weet zijn uitgebreide vakkennis uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, durf en visie waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Het wordt algemeen als een absolute topper in de branche gezien.’

Projectbureau Sol BV (2008) is een kleine gespecialiseerde organisatie (5 man) die zich volledig richt op het ontwikkelen, managen en bouwen van vastgoedprojecten in binnen- en buitenland. Het dienstenpakket bestaat onder meer uit strategisch vastgoedadvies, directievoering & toezicht, vastgoedmanagement, bouwkosten management en realisatie van de projecten. Ook treedt Projectbureau Sol BV op als adviseur op het gebied van onderhoud en brandveiligheid. Projectbureau Sol BV biedt relaties totale ontzorging van begin tot het einde van een bouw/vastgoedtraject. Het is gevestigd in Zwartebroek.

Het bedrijf valt op bij de Nominatiecommissie door de uitstekende reputatie die het in de branche heeft. ‘In een markt die continu in beweging is, weet Projectbureau Sol BV door zijn vooruitstrevende instelling uitstekend te anticiperen op de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen en is het zijn concurrenten vaak een slag voor.’

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Projectbureau Sol BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Projectbureau Sol BV, want men is continu bezig de producten en dienstverlening te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van de markt.’

‘ Succes? Dat is doen wat je zegt en hoogste kwaliteit’  

Het succes zit volgens de eigenaar in de kleine zaken. ‘Doen wat je zegt, alleen gaan voor kwaliteit, het hebben van materiekennis en een groot stabiel netwerk. En er voor meer dan 100% voor gaan, dus heel klantgericht werken. Als Projectbureau Sol BV haar werk goed doet, heeft dat grote positieve invloed op het hele project. Onze klanten ervaren en beleven dit. Vandaar onze groeiende bekendheid en continue stijging in activiteiten, zonder dat wij ooit zelf reclame hoeven te maken’.

Belangrijk aspect in het werk van Projectbureau Sol BV is het MVO-bouwen. Projectbureau Sol BV streeft altijd naar zo energievriendelijk en materiaalvriendelijk mogelijk bouwen. Het zet in op verhoging van de aandacht en kwaliteit van gebouwbeheer en meer nog op bezig zijn met brandveiligheid en milieubewuste materialen. Met ketenpartners wordt gewerkt aan ideeënontwikkeling en kennisuitwisseling.

De Nominatiecommissie is van mening dat Projectbureau Sol BV op basis van die gronden uitgeroepen kan worden tot branchewinnaar en tevens in aanmerking dient te komen voor de Nationale Business Succes Award 2016. ‘Projectbureau Sol BV is een kleine, gespecialiseerde organisatie die het in haar wereld goed doet. Professionele werkomgeving en gedegen materiaalkennis. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper!’, aldus de jury.

Meer informatie: www.projectbureau-sol.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur. 


Deel: ' Projectbureau Sol BV winnaar 2016 Bouwkundig adviesbureaubranche '
Lees ook