ANDERSEN

Persuitnodiging Andersen: Promotiebijeenkomst Hans vd Hurk

Persuitnodiging Andersen: Promotiebijeenkomst Hans van den Hurk 'Europees Gemeenschapsrecht en directe belastingen, spanning tussen verdragsvrijheden en het Nederlandse Belastingsrecht'.

Rotterdam, 7 september 2001

Geachte redactie,

Woensdag 12 september a.s. gaat Hans van den Hurk, verbonden aan Andersen, promoveren met zijn proefschrift 'Europees Gemeenschapsrecht en directe belastingen, spanning tussen verdragsvrijheden en het Nederlandse Belastingsrecht'.

Uit de resultaten van dit onderzoek blijkt dat de Nederlandse belastingwetgeving anno 2001 nog steeds niet volledig in overeenstemming is met Europees Gemeenschapsrecht. Hierdoor worden burgers in hun rechten geschaad.

Wij hebben het genoegen u uit te nodigen voor deze promotiebijeenkomst. De bijeenkomst start om 16.15 uur en vindt plaats in de aula van de Katholieke Universiteit Brabant, Warandelaan 2 te Tilburg.

Hans verdedigt zijn proefschrift voor een commissie van vooraanstaande specialisten op het gebied van Europees en fiscaal recht: Prof.mr. P. Wattel, Prof.mr. C. van Raad, Prof.dr. F. Vanistendael, Prof.dr. P. Kavelaars, Prof.mr. R. H. Happé. Prof.mr. A. Prechal, hoogleraar Europees recht en prof.dr. A.C. Rijkers, hoogleraar Belastingrecht zijn zijn promotoren.

U kunt het proefschrift of een samenvatting daarvan opvragen bij Victoria Verheul, Public Relations, telefoonnummer 010- 880 11 72/06-51515036, e-mail v.a.t.i.verheul@nl.andersen.com. Tijdens de bijeenkomst op de 12 kunt u het proefschrift uiteraard ook meenemen. Wij stellen het op prijs dat u zich aanmeldt bij Victoria Verheul. Bij voorbaat dank.


07 sep 01 14:56

Zoekwoorden:

Deel: ' Promotie Europees recht versus Nederlandse Belastingsrecht '
Lees ook