Ingezonden persbericht

Server Nation gaat over op Groene Stroom

SPAARNDAM, 20020611 -- Als eerste provider in Nederland gebruikt Server Nation (een dochterbedrijf van Interlab BV) voortaan alleen nog Groene Stroom.

Het kantoor van Interlab staat aan de rand van natuurgebied Spaarnwoude en ging al eerder over op Groene Stroom. De servers van Server Nation zijn geplaatst bij Telecity (Amsterdam) en worden voortaan ook uitsluitend gevoed via deze milieuvriendelijke stroomvariant.

"De kosten zijn gelijk en zolang als we bestaan proberen we al na te denken over onze invloed op het milieu. En dat betekent dus niet alleen het streven naar minder papierverbruik en 's avonds alle computers op kantoor uit, maar ook dat de servers van klanten op Groene Stroom hun taak verrichten," stelt Bo de Visser, directeur van Interlab BV.

De Visser vervolgt: "We hopen dat ons initiatief nog veel navolging zal krijgen en dat klanten ook daadwerkelijk zullen zoeken naar een provider die kiest voor een duurzame samenleving!"


---
Server Nation is specialist in dedicated servers. Bij een dedicated server wordt - anders dan bij shared webhosting - een server volledig aan één klant ter beschikking gesteld.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:

Hans Bennink
Marketing Manager
Interlab BV
023-5395555
hans@interlab.nl

www.interlab.nl
www.servernation.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' Provider Server Nation gaat over op Groene Stroom '
Lees ook