Provincie Noord-Holland

Datum 24-2-2003 9:33:00

Onderwerp Provinciaal verkiezingsdebat in het Gooi op 3 maart a.s.

Simone Nederend
Haarlem, 24 februari 2003 - Op 3 maart a.s. vindt een provinciaal verkiezingsdebat in het Gooi plaats. Dit gebeurt in de aanloop naar de statenverkiezingen op 11 maart 2003. De locatie van het debat is hotel Lapershoek in Hilversum.
Haarlem, 24 februari 2003 - Op 3 maart a.s. vindt een provinciaal verkiezingsdebat in het Gooi plaats. Dit gebeurt in de aanloop naar de statenverkiezingen op 11 maart 2003. De locatie van het debat is hotel Lapershoek in Hilversum. De avond begint om 19.30 uur. Aan de orde komen themas die in het Gooi spelen. De provincie organiseert dit debat samen met dagblad de Gooi- en Eemlander en RTV Noord-Holland.

Het programma voor de avond is als volgt:

19.30 uur Zaal Lapershoek open voor publiek.

20.00 uur Opening door Mr. H.C.J.L. Borghouts, commissaris van de Koningin en Peter de Vries (hoofdredacteur de Gooi- en Eemlander).

20.10 uur Partijen op de zeepkist. Alle politieke partijen geven een statement van 2 minuten.

20.40 uur Start lijsttrekkersdebat olv. Peter de Vries (hoofdredacteur de Gooi- en Eemlander) en Huub Elzerman (directeur RTV Noord-Holland).

22.00 uur Einde lijsttrekkersdebat en politieke markt

Aan het lijsttrekkersdebat nemen de volgende partijen deel: VVD, PvdA, CDA, GroenLinks, D66 en SP. De aanwezigen in de zaal krijgen ruimschoots de gelegenheid om zélf met de politici in discussie te gaan.

Na afloop van het debat is er een politieke markt. Hier geven alle partijen die deelnemen aan de statenverkiezingen in Noord-Holland acte de présence.

In de aanloop naar de statenverkiezingen organiseert de provincie een aantal regiogebonden verkiezingsdebatten. Met deze debatten wil het provinciebestuur de provinciale politiek dichter bij de inwoners van Noord-Holland brengen. Het volgende debat vindt plaats op 4 maart in het Stadscafé in Haarlem. Meer informatie over de activiteiten rondom de statenverkiezingen is te vinden op www.noord-holland.nl.

De toegang voor de avond is vrij. Belangstellenden hoeven zich niet van te voren aan te melden. Het adres van hotel Lapershoek is Utrechtseweg 16 in Hilversum.

Voor inlichtingen: Simone Nederend, tel. (023) 514 36 65

Deel: ' Provinciaal verkiezingsdebat in het Gooi '
Lees ook