Provincie Noord-Holland

Provinciaal verkiezingsdebat Noord-Holland Noord Haarlem, 26 februari 2003 - Op 5 maart a.s. vindt in Alkmaar het provinciale verkiezingsdebat plaats voor Noord-Holland Noord. Dit gebeurt in de aanloop naar de statenverkiezingen op 11 maart a.s. De bijeenkomst vindt plaats in Atlantis en begint om 19.30 uur. Aan de orde komen themas die in dit gebied spelen. De provincie organiseert dit debat samen met het Noordhollands Dagblad en RTV Noord-Holland.

Het programma voor de avond is als volgt:

19.30 uur Zaal Atlantis open voor publiek

20.00 uur Opening door Peter Schat, chef eindredactie Noordhollands Dagblad

20.10 uur Partijen op de zeepkist. 15 Politieke partijen geven een statement van
2 minuten.

20.40 uur Start lijsttrekkersdebat o.l.v. Peter Schat (Noordhollands Dagblad) en Huub Elzerman (directeur RTV Noord-Holland)

22.00 uur Einde lijsttrekkersdebat en politieke markt

Aan het lijsttrekkersdebat nemen de volgende partijen deel: VVD, PvdA, CDA, GroenLinks, D66 en SP. De aanwezigen in de zaal krijgen ruimschoots de gelegenheid om zélf met de politici in discussie te gaan.

Na afloop van het debat is er een politieke markt. Hier geven alle 15 deelnemende partijen aan de statenverkiezingen in Noord-Holland acte de présence.

De toegang voor de avond is vrij. Belangstellenden hoeven zich niet van te voren aan te melden. Het adres van Atlantis is: Breedstraat 33, Alkmaar.

In de aanloop naar de statenverkiezingen heeft de provincie een aantal regiogebonden verkiezingsdebatten georganiseerd. Deze vonden plaats in Hilversum (3 maart) en Haarlem (4 maart). Met deze debatten wil het provinciebestuur de provinciale politiek dichter bij de inwoners van Noord-Holland brengen. Meer informatie over de activiteiten rondom de statenverkiezingen is te vinden op www.noord-holland.nl.

Inlichtingen: Simone Nederend, tel. (023) 514 36 65 Simone Nederend 26-2-2003 11:09:00

Deel: ' Provinciaal verkiezingsdebat Noord-Holland Noord '
Lees ook