Ingezonden persbericht


Amsterdam, 3 maart 2003

PERSBERICHT

Provinciale CDA-lijsttrekkers 24 uur per dag online met de BlackBerry. handheld

Alle provinciale CDA-lijsttrekkers maken tijdens de verkiezingscampagne gebruik van een handcomputer waarmee zij 24 uur per dag online zijn.

Net als de kandidaten voor de succesvol verlopen Tweede Kamer verkiezingen maken de provinciale lijsttrekkers en de kandidaat Eerste Kamerleden van het CDA nu ook gebruik van de BlackBerry van O2. Deze handheldcomputer is een unieke mobiele communicatie-oplossing waarmee de lijsttrekkers en kandidaten vanuit elke locatie in Nederland kunnen e-mailen en de agenda kunnen bijwerken. Het CDA wil met deze actie de verkiezingstijd optimaal benutten door met alle lijsttrekkers, kandidaten en medewerkers continu in verbinding te blijven. Dagelijks worden de kandidaten op de hoogte gehouden van nieuws en ontwikkelingen gedurende de verkiezingsperiode en kunnen zij onderling van gedachten wisselen over het verloop van de verkiezingscampagne.

Met de BlackBerry hebben de CDAers ook buiten hun normale kantoor- of werkplek toegang tot hun e-mail. Het gebruik van de BlackBerry is de ideale manier om tijdens de verkiezingstournee toegang te hebben tot de persoonlijke e-mail, op ieder moment en op iedere plaats. Zo blijven alle betrokkenen op de hoogte van het laatste nieuws en de meest actuele verkiezingsontwikkelingen en kunnen zij hun tijd zo efficiknt mogelijk benutten.

Dat het CDA zo met haar tijd meegaat en een voorsprong neemt op andere (professionele) organisaties is meer dan een compliment waard. Het CDA geeft daarmee het juiste signaal af namelijk dat zij vertrouwen heeft in de nieuwste technologiekn aldus Jeroen Mol, CEO van GorillaPark, namens het samenwerkingsverband van bedrijven dat betrokken is bij het pilotprojekt en dat bestaat uit O2, GPXS, Interimic en Cysonet.

BlackBerry
BlackBerry is een geontegreerde communicatie-oplossing van software, hardware en het GPRS -netwerk van O2. Met een BlackBerry handheldcomputer hebben gebruikers op eenvoudige wijze altijd toegang tot onder meer hun bedrijfs-email, persoonlijke agenda en adresboek. De unieke push technologie zorgt ervoor dat de e-mails en afspraken direct naar en van de handcomputer worden gestuurd, hier hoeft de gebruiker niets voor te doen. Het enige wat men bij zich hoeft te hebben, is de kleine, gebruiksvriendelijke handheld. Alle overdrachten zijn beveiligd via encryptietechnologie (triple DES). BlackBerry levert een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de productiviteit, de responstijden en de samenwerking binnen een organisatie, voor een vast bedrag per maand. www.blackberry.net

O2
O2 reikt zijn klanten mobiele communicatiediensten aan die hun dagelijks leven verrijken. In elke situatie, op elke plaats en elk moment. Daarbij richt O2 zich op heldere diensten die nz voor de klant relevant zijn - of het nu gaat om een consument of een zakelijke gebruiker. Want het gemak en het plezier van de persoonlijke mobiele ervaring staan bij O2 voorop. Niet voor niets heeft O2 het vizier gericht op mobiele data. O2 beschikt over een netwerk van hoge kwaliteit, geschikt voor zowel mobiele telefonie (gsm) als voor mobiele datacommunicatie (gprs). Ruim 99,2 procent van de Nederlandse bevolking wordt met het netwerk bereikt. Voor een optimale dekking in gebouwen maakt O2 naast de gsm 1800-frequentie gebruik van extended-gsm (e-gsm).
mmO2 is in Noord-Europa met 14.000 medewerkers ongeveer 18,3 miljoen klanten van dienst. In Nederland heeft O2 ongeveer 1,3 miljoen klanten. O2 is ook actief in Groot-Brittannik, Duitsland, Ierland en het Isle of Man. De financikle wereld kent O2 als mmO2 plc, met beursnoteringen in Londen en New York.

GPXS
GPXS levert de diensten die zorgen dat de BlackBerrys permanent worden gesynchroniseerd met Microsoft Exchange zodat klanten onderweg onmiddellijk toegang hebben tot hun e-mail, adressen, agenda en taken. GPXS is onderdeel van GorillaPark en is gespecialiseerd in draadloze ICT oplossingen voor mobiele professionals. www.gpxs.net

InterimIC
InterimIC is een samenwerkingsverband van ervaren professionals op het gebied van business development, interim management, ICT, marketing, communicatie en verkoop. www.interimic.com

Cysonet
Cysonet is een Internet Service Provider die zich richt op het verlenen van technische innovatieve internetdiensten voor de zakelijke markt. Zij levert producten van domeinregistratie tot volledig beheerde webservers en/of applicaties. Cysonet is sinds januari 1997 actief op de internetmarkt. www.cysonet.com


---

---

---

---

Deel: ' Provinciale CDA-lijsttrekkers 24 uur per dag online met BlackBerry '
Lees ook