Provincie Drenthe


Provincie nodigt bevolking uit
Nieuwjaarsfeest met verrassend optreden

Assen, 29 december 1999
Persberichtnummer 99-211Het Nieuwjaarsfeest van de provincie Drenthe krijgt ditmaal een heel bijzonder tintje.
Er staat een eenmalig vocaal optreden op het programma, waarover van provinciezijde geen nadere mededelingen worden gedaan. "Het moet tot het laatste moment een verrassing blijven", laat één van de betrokkenen weten. Dat het een serieuze zaak is, mag blijken uit de degelijke voorbereiding. Degenen die het optreden verzorgen, hebben in de afgelopen maanden stevig geoefend.

Het Nieuwjaarsfeest van de provincie Drenthe wordt gehouden op dinsdag 4 januari 2000 vanaf 16.00 uur in het provinciehuis aan de Westerbrink in Assen. Het provinciaal bestuur nodigt alle inwoners van Drenthe uit erbij aanwezig te zijn.

De nieuwjaarsbijeenkomst staat in het teken van de samenwerking tussen de provincie en de twaalf Drentse gemeenten. Het formele deel is kort en bestaat uit een nieuwjaarswens van de Commissaris van Koningin, Relus ter Beek, en aansluitend de vocale verrassing. Muziek is er verder volop in de hal en het restaurant van het provinciehuis. De B.J. Hegen Bluesband, Ensemble Chimes en Saltlake City Jazzband zorgen voor een vrolijke noot. De keukenbrigade garandeert dat er voor de bezoekers voldoende te eten en te drinken is.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365265, faxnummer (0592) 357188
E-mail: communicatie@drenthe.nl

Deel: ' Provincie Drenthe nodigt bevolking uit voor Nieuwjaarsfeest '
Lees ook