Provincie Groningen


Groningen, 18 februari 1999 Persbericht nr. 37

Provincie Groningen houdt open dag op 20 februari

Als aanloop op de Statenverkiezingen van 3 maart organiseert de Provincie Groningen op zaterdag 20 februari een Open Dag in het Provinciehuis aan het Martinikerkhof 12.

Openingstijden: 11.00 tot 16.00 uur.

De bewoners van de provincie zijn daar welkom om nader kennis te maken met de Provincie Groningen en met de partijen die meedoen aan de Statenverkiezingen.
Bedoeling is, de kiezer te stimuleren om op 3 maart te gaan stemmen, èn om hem informatie te geven op basis waarvan hij zijn keuze kan bepalen.

programma

* vertegenwoordigers van de politieke partijen discussiëren in de Statenzaal met elkaar en met het publiek over belangrijke onderwerpen die in de provincie Groningen spelen
* discussieleider: Aize Bouma

* de discussies zijn van 12.00-13.00 en van 14.00-15.00 uur
* gehele dag politiek café waar de bezoeker verder in informele sfeer met politici kan discussiëren

* in de gangen van het Provinciehuis staan stands van alle politieke partijen om de bezoekers uitvoerig te informeren
* schaduwverkiezingen: de burger kan alvast zijn stem uitbrengen op zijn favoriete partij; aan het eind van de dag zal de uitslag van deze verkiezingen bekend worden gemaakt

* op een 'klaagmuur' in de ontmoetingsruimte kunnen bezoekers hun op- en aanmerkingen op het provinciaal beleid kwijt
* op diverse manieren wordt informatie over de Provincie verstrekt: documentatie, video, website, Cd-romVoor nadere informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met de afdeling bestuurscontacten, Cees Wildervanck, tel. 050 - 3164105.

Deel: ' Provincie Groningen houdt open dag '
Lees ook