Utrecht, 6 mei 1999

Recreatiekrant provincie Utrecht 1999 in aantocht!

Provincie utrecht presenteert zich aan toerist en recreant

Het Utrechts Bureau voor Toerisme is er klaar voor. Vanaf donderdag 13 mei is de eerste Recreatiekrant van de provincie Utrecht voor zomerseizoen 1999 weer verkrijgbaar.

De krant wordt uitgegeven voor zowel de toerist en recreant, als voor de eigen inwoners van de provincie.

Afwisselende onderwerpen

De Recreatiekrant besteedt aandacht aan uiteenlopende items. Aantrekkelijke evenementen in de provincie en bijvoorbeeld watersportactiviteiten, maar ook kastelen, musea en historische stadskernen worden het komende zomerseizoen uitgebreid besproken.

In iedere krant een speciaal thema

Elk nummer van de krant bevat een katern dat ingaat op een bijzonder thema. In mei en juni staat het groene thema ‘Tuinenmaanden’ centraal en in juli en augustus ligt het accent met name op cultuurhistorie met ‘Historische Kerkenmaanden’. In september draait het allemaal om een wat ‘steviger’ thema namelijk ‘September Fortenmaand’.

Evenementen van dag tot dag

De krant geeft, naast redactionele artikelen, een agendaoverzicht waarin de meeste evenementen in de provincie Utrecht chronologisch zijn opgenomen. Van dag tot dag worden de activiteiten weergegeven. Het kan bijvoorbeeld sportief of cultureel zijn. Het kan zich afspelen buiten in de natuur, binnen in een theater of midden in een stad. Het overzicht is kort en bondig en bevat die informatie waarmee de lezer direct op pad kan gaan.

Overal gratis verkrijgbaar

De Recreatiekrant provincie Utrecht verschijnt in totaal 3 keer. De laatste periode loopt tot en met medio september 1999. Iedere krant heeft een looptijd van ongeveer 6 weken en is gratis verkrijgbaar bij de VVV’s, campings, bungalowparken, hotels en attracties in de gehele provincie.

Deel: ' Provincie utrecht presenteert zich aan toerist en recreant '
Lees ook