Gemeente Vianen

Fotowedstrijd 'Zet de provincie Utrecht te kijk'! Win een digitale camera!

De provincie Utrecht, Radio M en Kanaal 9 organiseren deze zomer een fotowedstrijd, waarbij u prachtige prijzen kunt winnen. Er zijn 9 weekprijzen en bovendien dingen alle foto's aan het eind van de zomer mee voor de hoofdprijs. Een prachtige digitale fotocamera!

Dus wat let u: ga naar buiten, verzin een plek of onderwerp, geef er een Utrechtse draai aan en verzin een pakkend bijschrift.

Stuur de foto zo snel mogelijk in, want dan maakt u kans op de weekprijs. Maar in ieder geval voor 31 augustus! U kunt uw foto (of foto's) zenden naar Radio M, Postbus 666, 3700 AR in Zeist. Digitale foto's kunt u sturen naar foto@radiom.nl.

Elke week (zaterdag) wordt de weekprijswinnaar bekend gemaakt op Radio M in het programma Factor 100.1. De weekprijswinnaars zijn te zien op Kanaal 9 teksttv en natuurlijk op www.provincie-utrecht.nl.

Een suggestie...

Radio M selecteert elke week de weekprijswinnaar. In de eerste week van september bepaalt een jury, onder voorzitterschap van de provincie Utrecht, wie de hoofdprijs wint. Meedoen betekent dat u instemt met een eventueel gebruik van uw foto voor publicatie in het (ontwerp)streekplan. Aan deze publicatie kunt u geen financiële of andere rechten ontlenen. Uiteraard worden de te publiceren foto's opgenomen met naamsvermelding. Dat betekent in ieder geval dat uw foto 10 jaar meegaat, want zo lang gaat een streekplan mee.

Pak een camera en zet uw plek in de provincie Utrecht te kijk!

Deel: ' Provincie Utrecht, Radio M en Kanaal 9 organiseren fotowedstrijd '
Lees ook