Provincie Zuid-Holland

28-08-2001

Provincie Zuid-Holland stelt milieuprijs in

De provincie Zuid-Holland stelt een milieuprijs in om enthousiaste personen of organisaties die in de provincie actief zijn op het gebied van milieu in het zonnetje te zetten. Voor 2001 is een bedrag van 10.000 gulden beschikbaar gesteld. Voor de jaren 2002 en verder bedraagt de prijs EUR 5.000,-.

De jury bestaat uit milieu-gedeputeerde Lennie Huizer, PCMW(Provinciale Commissie Milieu en Water) -voorzitter Leni van Rijn-Vellekoop, Liesbeth van der Kruit (onder meer werkzaam als presentatrice bij TV Rijnmond) en de winnaar van de laatst uitgereikte Milieuprijs. Aangezien de prijs nu voor het eerst wordt uitgereikt, zal Nico van Brussel, voorheen directeur van de Zuid-Hollandse milieufederatie, dit jaar in de jury plaatsnemen.

Het is de bedoeling de prijs de komende jaren uit te reiken op de open dagen van de provincie. Voor dit jaar staat de uitreiking echter gepland op de middag van 14 november. De uitreiking is dan onderdeel van de bijeenkomst in het kader van het project 'Beleidsplan Milieu en Water'.

Zoekwoorden:

Deel: ' Provincie Zuid-Holland stelt milieuprijs in '
Lees ook