Proxi Media Solutions kiest voor Server Nation

SPAARNDAM, 20020625 -- Server Nation, het jongste initiatief van Interlab BV, zorgt voor een prijsdoorbraak op het gebied van dedicated servers. Ze biedt de allernieuwste server van Intel als Dedicated Server aan voor minder dan 2000 per jaar!

Proxi Media Solutions, een full service webbouwer en pecialist op het gebied van e-mailmarketing heeft haar systemen al op dedicated servers draaien maar maakt de overstap naar Server Nation. "De garanties bij Server Nation zijn niet alleen overtuigend, de server biedt aanzienlijk meer mogelijkheden om deze zelf te kunnen onderhouden" stelt Michael Linthorst, mede-oprichter van Proxi Media Solutions.

Server Nation is gespecialiseerd in dedicated servers. De eigenaren hebben al zeer veel ervaring op hosting-gebied. "Eerder hebben we n van de grootste shared hostingbedrijven van Europa opgezet, we denken dat de markt nu echter rijp is voor een serveromgeving met betere veiligheid en gebruiksgemak en ongekend veel meer mogelijkheden.", stelt Bo de Visser, directeur van Interlab BV.


--
Bij een dedicated server wordt -anders dan bij shared webhosting- een server volledig aan n klant ter beschikking gesteld.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met:
Michael Linthorst
Proxi Media Solutions
023-7505767
michael@proxi.nl
www.proxi.nl

Hans Bennink
Marketing Manager
Interlab BV
023-5395555
hans@interlab.nl
www.interlab.nl
www.servernation.nl

Deel: ' Proxi Media Solutions kiest voor Server Nation '
Lees ook