ingezonden persbericht


proximus film experience

bron:
kinepolis group

datum en tijdstip van verschijning:
20.09.2001 - 12:41u
section / trefwoorden:
algemeen / cultuur, film, evenementen

internet:
kinepolis group

brussel (ots) - proximus film experience
op maandag 24 september 2001 om 20 uur vindt in alle bioscopen van de kinepolis group de 4de 'proximus film experience' plaats. de vorige edities kenden een overrompelend succes. ten opzichte van vorig jaar nam het bezoekersaantal op die dagen toe met gemiddeld 154 %. we zijn ervan overtuigd dat ook deze keer de interesse bij het publiek verder zal toenemen en dat de belangstelling massaal is. ook nu kan iedere bioscoopbezoeker een toegangsticket kopen - voor eender welke film - voor slechts 120 bef. proximus trakteert en betaalt het prijsverschil. deze unieke samenwerking tussen proximus en kinepolis group garandeert elke bioscoopbezoeker (proximus-klant of niet) een fijne filmavond ...

de 'proximus film experience': een unieke gebeurtenis voor elke cinefiel.
op maandag 24 september 2001 betaalt elke bezoeker aan de kassa van eender welke bioscoop van de kinepolis group van het land slechts 120 bef per toegangsticket. en dat voor eender welke film, die om 20 uur wordt vertoond. een aanbieding waar niemand neen kan tegen zeggen. zelfs niet-klanten kunnen voluit van deze ongelooflijke stunt profiteren.

120 bef voor elke film: men zou van minder sterren zien! iedere film die maandag 24 september 2001 om 20 uur vertoond wordt, in de kinepolis-zalen van antwerpen, brussel, luik, gent, hasselt, kortrijk, leuven en braine l'alleud valt onder dit voordeeltarief. zelfs de lange en bijgevolg duurdere filmvoorstellingen.

waarom stelt proximus dit uniek gebaar?
klant of niet, proximus wil elke bioscoopfanaat een plezier doen. een leidinggevend bedrijf als proximus kiest dan natuurlijk ook voor een leidinggevende partner op het gebied van cinemazalen zoals de kinepolis group.

noteer dus alvast maandag 24 september om 20 uur in uw agenda. en beleef een onvergetelijke filmavond in kinepolis. tot ziens op de vierde 'proximus film experience'!

praktische info
naam evenement : proximus film experience

inhoud evenement : iedereen kan naar elke film voor maar 120 bef.

lokatie : elke bioscoop van de kinepolis group in belgië

datum : maandag 24 september 2001 om 20 uur

ots original text: kinepolis group
beschikbaar op internet: https://www.newsaktuell.be

info: kinepolis group
caroline goethals 02/ 474.27.02 conny struylaart 02/ 474.27.17 eeuwfeestlaan 20
bld du centenaire
b -1020 brussels - belgium

Zoekwoorden:

Deel: ' Proximus Film Experience bij Kinepolis Group Belgi‰ '
Lees ook