Ingezonden persbericht

Persbericht

PSA Information Center gaat live.

PSA (Professional Services Automation) is de verzamelnaam voor een nieuwe categorie van (bedrijfsbrede) software-applicaties voor de kennisintensieve dienstverlening (PSO's). Naast een overzicht van alle aanbieders vindt u op http://psa.pagina.nl ook een link naar het PSA Information Center project. Het PSA Information Center zelf vindt u vanaf 19 september ook op http://www.psainfo.nl. Op die datum vindt ook de kick-off plaats tijdens het PSA-congres van Infocare in Noordwijkerhout waar de participanten zich presenteren.

Het PSA Information Center is bedoeld om projectmatig werkende organisaties (PSO's en PGO's) met een informatiseringbehoefte snel en gemakkelijk wegwijs te maken op het gebied van Professional Services Automation. U kunt op www.psainfo.nl informatie verkrijgen met betrekking tot:

Het PSA concept, de theorie en de verschillende praktische invullingen; Softwareleveranciers, resellers en hun producten;
Marktanalisten en adviseurs;
Literatuur en informatie;
Congressen, seminars en exposities.

Daarnaast bieden de kennispartners bezoekers minimaal 10% korting op de door hun georganiseerde evenementen met betrekking tot professional services automation, wanneer men vrijblijvend een van beide formulieren invult.

Waarom?
De markt voor PSA is erg jong en ondoorzichtig. Er zijn vele tientallen, zo niet honderden aanbieders die naar de gunsten van opdrachtgevers dingen. En er zijn even zoveel definities van PSA. Elke aanbieder heeft zijn eigen propositie en trackrecord. Wij hebben voor potentiele kopers de meest interessante aanbieders geselecteerd. Deze aanbieders worden regelmatig door ons gescreend op visie, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, technologie en financieel beleid.

Hoe?
Via onze website www.psainfo.nl kan men informatie aanvragen bij de aangesloten leveranciers. Ook de site zelf is een bron van informatie evenals de sites waar naartoe wordt gelinkt. Het PSA Information Center is ook bereikbaar via de portals http://psa.pagina.nl en http://psa.startkabel.nl.

Wie?
Het PSA Information Center is een initiatief van ADES Managementstrategieen en de aangesloten participanten, waaronder Cap Gemini Ernst & Young, BigDog Solutions, Dolynx, Lift Software en All Solutions.

ADES Managementstrategieen is een organisatieadviesbureau voor de overheid, non-profit en kennisintensieve organisaties met een speciale focus op rendementsverbeteringen in de professionele dienstverlening.

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot :

ADES Managementstrategieen tel.: 033-4566502 / 065-3452676 Nieuwlandseweg 28 fax: 084-8755597
3824 XT Amersfoort email: info@adesinfo.nl

Met vriendelijke groet,

Dennis E. van der Spoel - Managing Partner
ADES Managementstrategieen
Management Consulting & Automation for PSO's.

Nieuwlandseweg 28
3824 XT Amersfoort
The Netherlands (Timezone: CET = GMT+1 = PST+9)

T. +31-(0)33-4566502 (Home Office)
T. +31-(0)84-8755597 (Xoip voice mail service)
F. +31-(0)84-8755597 (Xoip fax message service)
M. +31-(0)65-3452676 (Mobile Office)
E. dennis@adesinfo.nl
http://www.adesinfo.nl

Bank: ABN-AMRO Baarn 49.05.83.989
KvK/Chamber of Commerce: Gooi- en Eemland 32076288 BTW/OB-nummer/VAT reg.nr.: 1672.16.685.B01

Deel: ' PSA Information Center op www.psainfo.nl '
Lees ook