Persberichten van
Psion Nederland

PERSBERICHT

Psion Nederland B.V. wint BOV-trofee 1999

Computerbedrijf gekozen voor Beste Ondernemers Visie op thema Klant & Visie

Hoofddorp, 8 april 1999

- Directeur Wendy Willaert van Psion Nederland B.V., heeft donderdag 25 maart uit handen van de heer J.I.M. Hoffscholte, burgemeester van de gemeente Aalsmeer en beschermheer van de Junior Kamer De Meerlanden, de BOV-trofee voor 1999 ontvangen.

De feestelijke uitreiking vond plaats in de Arendshoeve te Aalsmeerderbrug. BOV staat voor Beste Ondernemers Visie en de competitie wordt jaarlijks georganiseerd door de Juniorkamer De Meerlanden. Dit jaar was het thema "Klant en Visie".

Psion won de trofee voor de regio Haarlemmermeer. De jury was onder de indruk van het feit dat Psion een specifiek mensgerichte organisatie is die haar klanten koestert en die met enthousiasme haar producten uitdraagt als een manier van leven. Ondanks de snelle technologische ontwikkelingen op dit gebied weet Psion een bijzondere relatie op te bouwen met de retailers en eindgebruikers. De jury was vooral gecharmeerd van de originele wijze waarop Psion via een onafhankelijke vereniging van eindgebruikers de emotionele waarde van het product weet over te dragen, waardoor tevreden klanten bereid zijn nieuwe producten aan te schaffen.

Psion Nederland B.V. is gevestigd te Hoofddorp. Het bedrijf distribueert handheld- en palmtop computers, programmatuur en datacommunicatieproducten. Psion Nederland heeft 45 werknemers in dienst en is sinds juni 1998 een 100% dochteronderneming van het Engelse Psion PLC. Het assortiment van Psion-producten omvat een grote verscheidenheid aan modellen, software en randapparatuur. De Psion-producten worden verkocht via een uitgebreid netwerk van dealers, distributeurs en gespecialiseerde softwarehuizen.

Psion Nederland was zeer verheugd deze trofee te mogen ontvangen. H et is waardevol om van een objectieve jury te horen dat je goed omgaat met je klanten. Echter, een klantenrelatie is een voortdurend proces waaraan we altijd zullen blijven werken!', aldus Wendy Willaert.

Psion gaat door naar de landelijke finale, die plaats zal vinden op 7 mei in t Spant te Bussum. Daar zal Psion strijden met 20 andere regionale winnaars voor de titel "entrepreneur of the year".

Deel: ' Psion Nederland B.V. wint BOV-trofee 1999 '
Lees ook