Eindhoven, 7 september 1999
PERSBERICHT - PSV EN SBV EINDHOVEN SLAAN DE HANDEN INEEN

Gedurende de afgelopen maanden hebben regelmatig gesprekken plaatsgevonden tussen PSV en EVV over hun ideeën betreffende de toekomstige ontwikkeling van beide betaald voetbalorganisaties.

Hedenochtend hebben de voorzitters van PSV en EVV, de heren Van Raaij en Van Santvoort, hun handtekening geplaatst onder een intentieverklaring, die de uitwerking van een verdere vorm van samenwerking beoogt.

EVV wil graag tot een samenwerking komen om de basis van haar voortbestaan als betaald voetbalorganisatie te versterken, terwijl PSV mogelijkheden ziet om via EVV haar talentvolle spelers in de Toto Divisie verder te laten rijpen tot volwaardige voetballers.
Met ingang van dit seizoen is al een voorschot genomen op de eventuele samenwerking door het talent Ties Konings van PSV bij EVV te laten spelen.

De samenwerking spitst zich in eerste instantie toe op het wederzijds uitlenen van spelers, scouting en vervolgens op de opleiding van spelers en ondersteuning op technisch gebied.

Een projectgroep werkt de komende maanden een plan van aanpak uit. Omstreeks maart 2000 worden de plannen binnen de beide voetbalorganisaties gepresenteerd en vindt verdere besluitvorming plaats.

H.J.M. van Raaij W. van Santvoort
Voorzitter PSV NV Voorzitter SBV Eindhoven

Deel: ' PSV en SBV Eindhoven slaan handen ineen '
Lees ook