Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T
HUMAN


1 vrijdag 15 oktober 2010

Radio 5 & www.obalive.nl
19.00-20.00 uur


2 Radiotalkshow met gasten, discussie en commentaren


3 over cultuur, politiek, wetenschap en moraal


4 Rechtstreeks met publiek vanuit de Openbare Bibliotheek Amsterdam

Presentatie: Theodor Holman


---

Hoofdgast : sociaal psycholoog Bram Buunk over zijn nieuwe boek 'Oerdriften op de werkvloer'. Op de werkvloer moeten we ons professioneel gedragen, maar in de praktijk laten we ons leiden door irrationele motieven. Hoe handhaven wij ons binnen een organisatie? Wat is er belangrijk als je hogerop wilt komen? Is uiterlijk belangrijker dan inhoud? Waar komt die strijd tussen ambitieuze vrouwen toch vandaan?

Max Pam met zijn rubriek Ketter en Geest met berichten die voor goddelozen, atheïsten en humanisten van belang zijn.

Rondetafelgesprek over godsdienstkritiek. Theodor Holman in gesprek met Coen Brummer, publicist en Chris Rutenfrans, redacteur opiniepagina Volkskrant. Over het proces Wilders.: vandaag formuleert het Openbaar Ministerie de eis tegen Geert Wilders. Eerder van de week ging het OM voor vrijspraak op de aanklacht 'groepsbelediging'. Vandaag gaat het om 'haat zaaien'. En over Femke Halsema's opmerkelijke toespraak van afgelopen weekend over godsdienstvrijheid waarbij ze met name wees op de intolerantie van de orthodoxe islam.

OBA Live is een rechtstreekse uitzending met publiek vanuit de Openbare Bibliotheek in Amsterdam. Online te bekijken www.obalive.nl (live en on demand)

Deel: ' Psycholoog Bram Buunk over 'Oerdriften op de werkvloer' op Radio 5 '


Lees ook