HET BUREAU MET EEN O

Publicatie dubbelroman Anti Conceptie via internet

Vanaf vandaag wordt de roman Anti Conceptie via internet gepubliceerd. Door middel van twee gekoppelde internetpagina.s wordt de roman toegankelijk gemaakt. Internetgebruikers kunnen zich gratis abonneren en worden dan via e-mail op de hoogte gebracht zodra op een van de pagina.s een nieuw hoofdstuk verschijnt.
Het conceptontwikkelings- en communicatiebureau het bureau met een o laat zien dat, dankzij internet, het publiceren van een roman niet langer is voorbehouden aan uitgevers. Op basis van de publieke opinie kan worden bepaald of een roman uiteindelijk ook in gedrukte vorm wordt uitgegeven.

De roman verhaalt over de Nederlandse journalist en fotograaf, Victor en Hem, die worden uitgenodigd mee te werken aan een mysterieuze opdracht in Parijs. Binnen een gezelschap van excentrieke personen uit de Parijse jet-set worden ze geconfronteerd met curieuze gebeurtenissen, en voornamelijk met zichzelf.

Een aantal keer per week verschijnen nieuwe hoofdstukken van de roman op de pagina.s gelijk.nl en meteen.nl. De internetsites vertellen het verhaal vanuit een verschillend perspectief. Als het project succesvol is, krijgen meer auteurs de kans om op deze wijze hun werk te publiceren.

Voor meer informatie kunt u de internetsites www.gelijk.nl en www.meteen.nl bekijken en contact opnemen met een woordvoerder van het bureau met een o: Vincent van Dijk of Philipe Souren, tel. 070 33 192 11.

25 sep 01 12:01

Deel: ' Publicatie dubbelroman Anti Conceptie via internet '
Lees ook