Ingezonden persbericht

PublishNET Nederland BV kiest Cable1 als installatiepartner

SPIJKENISSE, 20030203 -- Publishnet Nederland BV heeft bekend gemaakt Cable1 Installatietechniek aan te stellen als installatiepartner voor haar consumenten DSL producten. Als extra service voor de DSL klanten biedt Publishnet, naast de "doe het zelf" pakketten nu een volledige installatieoptie. Steeds meer mensen kiezen voor een installatie door een professionele monteur en met de scherpe tarieven en een kwalitatieve installatie neemt de tevredenheid nog verder toe.

Jan van der Knaap (Managing Director Publishnet): "Cable1 is voor ons die kwalitatieve partner om mee samen te werken; snel, flexibel en kwaliteit, hiermee kunnen we onze klanten nog meer toegevoegde waarde bieden". Ook Cable1 is zeer verheugd met de samenwerking. "Publishnet is een kwalitatieve DSL leverancier, met naast DSL diensten veel toegevoegde waarde voor haar klanten" aldus Jérôme Fernhout (Commercieel Manager Cable1).

PunblisNET Nederland BV
PublishNET Nederland bv is sinds 1995 een onafhankelijke aanbieder van internet toegang en hostingdiensten en behoort tot daarmee tot de oudste providers van Nederland. De persoonlijke aanpak en gevoel voor kwaliteit en service wordt al jaren zeer hoog gewaardeerd door haar trouwe klantenkring

Ook op het gebied van website-ontwikkeling (met databasekoppelingen en content management systemen als specialisatie) en consultancy kan PublishNET zich beroepen op zeer ruime kennis en ervaring. Voor infrastructuurdiensten en bandbreedte werkt PublishNET samen met toonaangevende bedrijven als BBned, EnerTel en WorldCom Nederland

Cable1 Installatietechniek
Cable1 is met 130 medewerkers en een landelijk dekkend netwerk aan installateurs werkzaam in o.a. de Breedband Internet industrie. Voor kabelmaatschappijen en DSL leveranciers is Cable1 de installatiepartner bij uitstek. Naast Breedband installatiemogelijkheden is Cable1 actief op diverse fronten: de energiemarkt met de installatie van duurzame energieoplossingen (zonnepanelen voor o.a. energie maatschappijen) en het geven van Energie Prestatie Adviezen, installatie van inbraakpreventie apparatuur, en installatie van zgn " Domotica" oplossingen (Home Automation). Landelijke dekking, pro-activiteit en kwaliteit zijn onderscheidende factoren van Cable1.

Deel: ' PublishNET Nederland BV kiest Cable1 als installatiepartner '
Lees ook