Pure Elements, de nieuwe natuurcosmeticalijn in Nederland


Combineert beauty en wellness in producten door natuurlijke ingrediënten met Oosterse oliën te combineren.

VELSERBROEK, 20130613 -- Beauty meets wellness Pure Elements vervaardigt producten voor het holistisch welzijn van de mens. De producten bevatten bergkristallen en etherische oliën. De werking van bergkristallen hebben zowel effect op het lichaam als de geest en de diverse oliën geven de producten unieke geurprofielen. Daarmee brengt Pure Elements schoonheid en wellness dichterbij bij elkaar.

Keurmerk natuurcosmetica
Naast de beauty en wellness factor beschikt Pure Elements over het BDIH-keurmerk. Dit betekent onder andere dat alle producten dierproefvij zijn én geen synthetische geur- en kleurstoffen, siliconen, paraffine en andere aardolieproducten bevatten. Ook zijn de producten vervaardigd op basis van natuurlijke bronnen en houdt men bij het productieproces rekening met het effect op het milieu.

Bewuste consument
Pure Elements richt zich met het keurmerk en de combinatie beauty & wellness op consumenten die bewust keuzes maken en vanuit interesses als yoga, mindfulness en/of wellness op zoek zijn naar cosmetische producten die bij hen passen.


Deel: ' Pure Elements, de nieuwe natuurcosmeticalijn in Nederland '
Lees ook