Pure Luxe praat exclusief met topadvocaat Mark Teurlings


AMSTERDAM, 20160205 -- Pure Luxe praat regelmatig met bekende mensen. Gewoon mensen die op hun eigen wijze ergens succes mee hebben. Dit kunnen Bekende Nederlanders, ondernemers, zakenmensen, artiesten enzovoort zijn. Er wordt, naast andere facetten in het leven, ook naar materiële zaken gevraagd. Niet met het idee van “kijk ons nou even” maar gewoon omdat mensen die daar hard voor werken, daarvan ook echt kunnen en mogen genieten, Pure Luxe dus. De vragen zijn kris kras door elkaar en heel divers maar altijd met respect gesteld.

Pure Luxe had dit keer het voorrecht om te mogen spreken met Mr. Mark Teurlings, topadvocaat en
strafrecht- en echtscheidingsdeskundige.

1. Als je aan pure luxe denkt, wat betekent dit dan voor jou persoonlijk?

Bij pure luxe denk ik aan een reis naar de Malediven en reizen in de First Class van Emirates. Douchen op 10 kilometer hoogte is natuurlijk echte luxe. Dan begint de vakantie echt al in het vliegtuig. En op de Malediven is het strand en het water echt paradijselijk mooi. 

Dat zijn we bij Pure Luxe helemaal eens met Mark (zie foto op pureluxe.nl)

2. Vanaf welke leeftijd ben je al aan het werk en hoeveel uur per week werk je gemiddeld?

Ik begon laat. Pas op mijn 20e begon ik als barman in de studio van het in de jaren negentig zeer populaire popmuziek-programma Countdown van Veronica TV. Nu werk ik gemiddeld 70 tot 80 uur maar ik hou mijn mail altijd in de gaten en antwoord vrij vaak direct (niets aan gelogen, Mark!). Mijn werk is ook mijn hobby. Dus ik werk niet als ik slaap. Misschien werk ik dus eigenlijk veel langer maar heb ik er zelf geen erg in.

Pure Luxe stelde hem nog 8 vragen, lees het hele interview hier.


Deel: ' Pure Luxe praat exclusief met topadvocaat Mark Teurlings '
Lees ook