Pure & Perfect lanceert matras met anti-mug eigenschappen


EMMELOORD, 20170406 -- Pure & Perfect heeft in samenwerking met haar fabrikanten een optimaal koudschuim matras met anti-mug eigenschappen ontwikkeld. De unieke koudschuim matras van Pure & Perfect heeft een bacteriedodend H.R.-interieur voorzien van duizenden opengewerkte cellen voor optimale ventilatie en een revolutionair gebreide buitenhoes welke is voorzien van het geregistreerde ECO-Shield. Door deze toevoeging is het matras 100% anti-huismijt, met als extra eigenschappen anti-bedswant en als primeur anti- mug.

Pure & Perfect lanceert matras met anti-mug eigenschappenRevolutionaire eigenschappen verwerkt in beschermhoes

Door toevoeging van micro-capsules aan natuurlijk textiel, de zgn ECO-Shield behandeling, worden insecten als huismijt, bedswanten, motten en muggen tegengegaan. Het actieve bestanddeel, Eucalyptus Citriodora, van een EcoShield behandeling is 100% natuurlijk.

Door bewegingen van het lichaam op het matras, breken de verwerkte capsules in de buitenhoes waarop vervolgens de geur van Eucalyptus Citriodora vrijkomt. De Eucalyptus Citriodora is een plantaardige olie welke voornamelijk wordt gebruikt als afweermiddel tegen insecten. De olie is compleet ongevaarlijk voor mensen. Het geregistreerde ECO-Shield garandeert deze werking gedurende de levensduur van het matras. Mede door deze toepassing zijn de matrassen van Pure & Perfect hierdoor één van de meest revolutionaire producten in de matrassenindustrie!

Topdekmatras met ECO-Shield

Naast de lancering van het ECO-Shield matras brengt Pure & Perfect tevens een topdekmatras met dezelfde eigenschappen op de markt. Matras en topper zijn in elke gewenste afmeting te verkrijgen. Pure & Perfect verkoopt uitsluitend online haar producten, waarbij de consument 100 dagen de matras of topper kan uitproberen.


Deel: ' Pure & Perfect lanceert matras met anti-mug eigenschappen '
Lees ook