PuurGezond.nu geeft `pure' recepten voor Kerst


IJSSELSTEIN, 20091217 -- Terwijl de supermarkten nu vol liggen met de meest culinaire kant-en-klare gerechten, presenteert de redactie van de website PuurGezond.nu een compleet Puur Gezond kerstmenu. Van wildzwijnragout tot bosvruchtencrumble: niets komt uit een pakje of een zakje, alles is zelfgemaakt en helemaal niet moeilijk te bereiden. Dit jaar wordt kerst puurder dan ooit!

Letten op je gezondheid, zelf koken en genieten van de pure smaak van goede ingredinten. Lezers van de website www.puurgezond.nu lezen dagelijks over deze nieuwe, puur gezonde manier van eten. Alle abonnees van de gratis Puur Gezond nieuwsbrief ontvangen een digitale kerstkaart met een compleet kerstmenu. Met dit kerstmenu laat de redactie zien hoe lekker het is om Puur Gezond te eten:
Doperwtensoepje met gerookte forel
Abrikoos met brie en walnoot
Salade met Hollandse blauwaderkaas en peer
Gevulde zalmmoot met sperzieboontjes
of
Wildzwijnragout met cranberry compote en spruitjes
Luchtige aardappelpuree
Bosvruchtencrumble met slagroomijs

Zie de hyperlinks naar de recepten op de digitale kerstkaart:

https://www.puurgezond.nu/kerstmenu-2009.html

PuurGezond.nu gaat over bewust leven, cht eten en gezond genieten. De website geeft tal van tips en recepten om het eten net wat puurder te maken, zonder dat je uren in de keuken staat. In de rubriek `homemade' laat PuurGezond.nu zien dat je gerechten uit pakjes en zakjes ook gemakkelijk zelf kunt maken, met een heerlijk resultaat! Denk aan recepten voor een zelfgemaakte tomatensaus, appeltaarten en milkshakes.

PuurGezond.nu geeft ook informatie over beweging, ontspanning en duurzaamheid. Met de gratis nieuwsbrief krijg je twee keer per maand inspirerende informatie in je mailbox.


Deel: ' PuurGezond.nu geeft 'pure' recepten voor Kerst '
Lees ook