PVV-Kamerlid Dion Graus blikt terug op parlementair jaar


Succesvol Nederland is zondagochtend om 10:30 uur te zien bij RTL 7.

ROTTERDAM, 20160708 -- PVV-Kamerlid Dion Graus blikt aanstaande zondag terug op dit parlementaire jaar. De laatste stemmingen zijn deze week gehouden, waarna de Tweede Kamer met reces is gegaan. Ondanks dat we een relatief rustig parlementair jaar achter de rug hebben, is er nog genoeg om op terug te blikken. Henkjan Smits en oud-politicus Arend Jan Boekestijn gaan met Dion in gesprek in de zomerse business talkshow Succesvol Nederland. Het programma is zondagochtend om 10:30 uur te zien bij RTL 7.

Succesvol Nederland is dé nieuwste talkshow op RTL 7.  Met spraakmakende gasten uit de politiek, de sport en de actualiteit. De talkshow wordt gepresenteerd door Henkjan Smits en oud-politicus Arend Jan Boekestijn.

GASTEN
In de uitzending van zondag 10 juli zal ook Toon Gerbrands, de algemeen directeur van PSV, te gast zijn om te vertellen over het nieuwe eredivisie seizoen. Oud-voetballer en international Johnny Rep komt praten over het Nationale team van Frankrijk dat zondag de EK-finale speelt tegen Portugal.

Actualiteit
“Wij willen de kijkers op de zondagochtend op een luchtige wijze meenemen in de wereld van het nieuws, sport en onverwachte maatschappelijk discussies, door bekende Nederlanders en deskundigen aan het woord te laten. Daarbij schuwen wij de discussie niet”, stellen de makers van het tv-programma.

Business Class 
Omdat 'Succesvol Nederland' in het tijdslot van 'Business Class' wordt uitgezonden, is er ook aandacht voor innovatieve ondernemers ingeruimd. Succesvol Nederland wordt tot eind augustus uitgezonden op zondagochtend van 10:30 tot 12:00 op RTL 7. De herhaling wordt uitgezonden op maandag van 00:45 tot 02:05. 


Deel: ' PVV-Kamerlid Dion Graus blikt terug op parlementair jaar '
Lees ook