Q-Assessments maakt het Cubiks assessment portfolio beschikbaar


MKB en zelfstandigen vanaf heden makkelijk toegang tot de oplossingen van Cubiks

UTRECHT, 20160621 -- Internationaal HR adviesbureau Cubiks gaat samenwerken met Q-Assessments B.V. op het gebied van online assessment oplossingen. Vanaf deze zomer is het mogelijk om de online tests en vragenlijsten van Cubiks zoals de PAPI vragenlijst, via Q-Assessments in te zetten. Q-Assessments biedt al jaren verschillende online assessment oplossingen aan voor het MKB segment. De huidige klantengroep van Cubiks zijn vooral (internationale) grote corporates. Door deze samenwerking verwachten Cubiks en Q-Assessments te kunnen profiteren van elkaars kwaliteiten en elkaar op die manier te versterken en het Cubiks portfolio beschikbaar te maken voor het MKB segment.

[Q-Assessments maakt het Cubiks assessment portfolio beschikbaar]

“Door te gaan samenwerken met Q-Assessments maken wij onze online assessment portfolio toegankelijk voor een breder publiek zoals het MKB, maar ook de enorm groeiende markt van  zelfstandige adviseurs (ZZP’ers). In Q-Assessments hebben we een ervaren partner gevonden met een uitstekende infrastructuur om dit te realiseren. We zijn ontzettend blij dat onze state of the art assessment oplossingen nu beschikbaar worden gemaakt voor een groter publiek en we verwachten veel van deze samenwerking”, aldus Jouko van Aggelen, Partner en Country Manager Cubiks Nederland.”

Over Cubiks:
Cubiks is een internationaal HR-adviesbureau met een uitgebreid portfolio aan live en online assessment oplossingen. In nauwe samenwerking met haar internationale klanten stroomlijnt Cubiks HR-processen en -beslissingen met als doel het maximaal laten renderen van de talenten van mensen.

Bezoek de website op www.cubiks.nl

Over Q-Assessments:
Q-Assessments is een one-stop shop voor alle HR tools en services. Q-Assessments opereert onafhankelijk, is objectief en geeft transparant advies op het gebied van HR testen en dienstverlening.

Bezoek de website op www.q-assessments.nl


Deel: ' Q-Assessments maakt het Cubiks assessment portfolio beschikbaar '
Lees ook