Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 14 oktober 2011

Q-music verwelkomt DJ-talent Joey van der Velden

Al enkele maanden is Joey van der Velden te horen als nachtjock bij Q-music. Na zich bewezen te hebben in de nacht, volgt hij vanaf 16 oktober Maurice Verschuuren op. Q-music geeft hem zo de kans zijn DJ-talent te tonen op de zondagmiddag tussen 12.00 en 15.00 uur.

Na de doorstroom van onder anderen Wietze de Jager en Marconi Award winnaar voor aanstormend talent Mattie Valk, komt uit de talentenvijver nu Joey van der Velden. Q geeft nieuw talent namelijk alle mogelijkheid en ruimte om door te groeien. Zo is het station, voor iedereen tot 25 jaar met DJ-ambities, gestart met het opleidingsinstituut Q-college.

Iwan Reuvekamp, programmadirecteur: "Q-music staat erom bekend een kweekvijver voor nieuw talent te zijn. Met de doorstroom van Joey maken we die reputatie opnieuw waar."

Joey van der Velden: "Ik zou graag de cowboy van de Nederlandse radio willen worden en zie er erg naar uit om elke zondagmiddag in die rooie dop te toeteren!"

Joey is naast DJ ook presentator/acteur en was onder andere te zien in speelfilms als Ellis in Glamourland en Sint en in series als Kinderen geen bezwaar, De Hoofdprijs en Costa! De Serie. Ook presenteerde Joey Jetix Studio en ZipZoo.

Q-music is overal te beluisteren op 100.7 fm, 100.4 fm, de kabel, via de Q-music APP en via www.q-music.nl.

Deel: ' Q-music verwelkomt DJ-talent Joey van der Velden '


Lees ook