Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

QFace ICT Dienstverleners herstructureert voor slagvaardiger optreden

Sponsoring Energis Open Tennis toernooi markeert de opslag voor de nieuwe structuur.

Schiphol-Rijk, 16 juli 2002 QFace ICT Dienstverleners wijzigt haar strategie met een grondige reorganisatie en het opzetten van een nieuwe organisatiestructuur. De oude deelgebieden Systeemontwikkeling, Opleidingen, Systeem Integratie en Exploitatie & Beheer zijn ondergebracht in drie nieuw gevormde divisies: QFace ICT Dienstverleners (Systeemontwikkeling), QFace Education en QFace Infrastructure Management. De drie divisies opereren zelfstandig, maar zullen gezamenlijk het totaalpakket aan dienstverlening aan de klanten blijven aanbieden. De nieuwe strategie is ontwikkeld zodat QFace door het aanbieden van een breder dienstenpakket de hoogwaardige dienstverlener kan blijven die aan de huidige vraag van de markt voldoet.

Jim Oorbeek, algemeen directeur: Door onze compactheid en nieuwe structuur zullen we nog slagvaardiger kunnen optreden en sterker tegemoet kunnen komen aan de wensen van de klant. Op deze manier denkt QFace beter op de nieuwe spelregels van de huidige markt in te spelen en met verhoogde slagkracht diverse punten te scoren bij haar klanten. Ook al hebben wij een koerswijziging ingezet qua strategie, qua identiteit zullen wij niet veranderen. Wij blijven ons richten op kwaliteit en op de mensen zelf, zoals QFace altijd al heeft gedaan. Ook zullen wij ons sponsorbeleid voortzetten, zoals bijvoorbeeld op het Energis Open tennistoernooi. Hier zal QFace nadrukkelijk aanwezig zijn, en zal onze slagvaardigheid letterlijk en figuurlijk naar voren komen.

De drie divisies hebben hun eigen specialismen. QFace ICT Dienstverleners (Systeemontwikkeling) biedt softwareoplossingen op maat, advisering, ontwerp, implementatie en onderhoud. Dit kan op detacheringbasis of in projectvorm. QFace Infrastructure Management biedt ondersteuning bij het beheer van ICT infrastructuren en is in staat de outsourcing hiervan op zich te nemen. De specialisten worden ingezet voor verschillende projecten (migratie, implementatie, verhuizingen), supportdiensten, consultancy en specifieke expertises waarbij projecten kunnen worden uitgevoerd op basis van resultaatverantwoordelijkheid. QFace Education tenslotte, is pionier in PRINCE2-, ITIL- en ISPL-opleidingen en heeft accrediteringen voor ITIL en PRINCE2. Andere belangrijke kennisgebieden zijn OS/390, DB2, Web, Java en Linux.

Over QFace ICT Dienstverleners
QFace ICT Dienstverleners (www.qface.nl) biedt klanten een totaalpakket aan diensten op het gebied van softwareoplossingen, ICT- infrastructuur en gerelateerde opleidingen voor ICT-professionals en eindgebruikers. Dit doet zij vanuit haar drie zelfstandige divisies: QFace ICT Dienstverleners (Systeemontwikkeling), Education en Infrastructure Management. QFace neemt graag de rol van ICT-probleemoplosser op zich en treedt op als sparringpartner voor zowel ICT-managers als business managers. Werkwijzen als PRINCE2 en ITIL zijn hierbij standaard uitgangspunten. Het hoofdkantoor van QFace is gevestigd in Schiphol-Rijk, de overige twee vestigingen bevinden zich in Veenendaal en Rijswijk.

NOOT VOOR DE REDACTIE:
Voor meer informatie of High resolution beeldmateriaal neemt u contact op met:

The Communication Force
Klaas Klunder
T 020-5470199
M 06-53225840
E klaask@communicationforce.com

Deel: ' QFace ICT Dienstverleners herstructureert '
Lees ook