Ingezonden persbericht

Qoop.nl biedt bezoekers veilig online betaalsysteem

AMSTERDAM, 20020703 -- De veilingsite qoop.nl biedt haar bezoekers een veilig online betaalsysteem met Teletik Safepay. qoop.nl biedt alle bezoekers nu de mogelijkheid om hun aankopen direct, online en realtime te betalen. Bezoekers kunnen op de qoopsite direct en geheel gratis een Teletikrekening openen. Binnen enkele minuten kan er online betaald worden met Teletik Safepay.

Simone de Ridder; sitemanager van qoop.nl vertelt: "We waren al een tijdje op zoek naar en partij die voor ons de micro payments kon regelen. Het betalen op Internet ansich is redelijk ingeburgerd alleen het betalen van kleine bedragen van 0,50 eurocent tot 3,00 euro was tot voor kort nog niet mogelijk, of woog niet op tegen de kosten. Veilen op qoop.nl is gratis, maar voor het leveren van bepaalde diensten vragen we een kleine vergoeding. We zijn dan ook erg blij dat we middels de e-wallet van Teletik Safepay onze gebruikers een mogelijkheid kunnen bieden kleine bedragen over te maken, ook aan elkaar. Doordat het geld op een Teletikrekening te allen tijde teruggestort kan worden is het gebruik van Teletik erg laagdrempelig". Waarop Olaf Geurs; managing director Teletik Services BV reageert: 'Wij hebben Teletik Safepay speciaal ontwikkeld voor micropayments op het internet. Teletik Safepay is een uniek en 100% veilig prepaid betalingssysteem. Elke online-betaling is realtime gegarandeerd en wordt direct verwerkt. Dankzij ons prepaid betaalmiddel hoeven e-shops nu niet meer achter hun geld aan te zitten, dit scheelt de e-shop veel tijd en geld."

Teletik biedt meer
Teletik Safepay biedt gebruikers de mogelijkheid om, naast online betalen, geheel gratis rechtstreeks geld over te maken naar 'Teletik-acounts' van medegebruikers. Ook is het mogelijk om de tegoeden op het Teletik-acount over te maken naar de 'normale' bankaccount. Daarnaast bieden wij speciaal voor 'push'-diensten een machtigingsysteem voor automatische incasso op een Teletikaccount (ideaal voor nieuwsbriefabonnementen).

Realtime gegarandeerd
Met Teletik Safepay kan er 100% veilig, eenvoudig online, realtime en anoniem betaald worden voor bestellingen bij e-shop's of voor online diensten. Teletik Safepay is ruim twee jaar operationeel. Kijk op www.Teletik.nl voor een compleet overzicht van Teletik-acceptanten.

Multipay
Teletik Safepay is een initiatief van Teletik Services B.V. Teletik Services is een zusterorganisatie van Multipay B.V., dat zorgt voor de afhandeling van internetbetalingen tussen e-shops en banken. Alle Teletik Safepay-transacties die door de gebruiker zijn gemaakt, worden door Multipay in vertrouwen afgehandeld. Multipay is een initiatief van Multipay B.V., een zusterorganisatie van Teletik Services B.V. Multipay zorgt voor de afhandeling van internetbetalingen tussen e-shops en banken. Multipay is de voordeligste intermediair voor online internet transacties. Met Multipay accepteert een e-shop alle gangbare betaalmethoden: credit-cards, debit cards, overboekingen, eenmalige machtigingen, acceptgiro, Rabodirect en Teletik Safepay. Multipay is geschikt voor verwerking van online transacties én transacties via Web, WAP, SMS en voice response. Multipay is de voordeligste intermediair voor online internettransacties.

Zoekwoorden:

Deel: ' Qoop.nl biedt bezoekers veilig online betaalsysteem met Teletik '
Lees ook