Quadia Media Manager genomineerd voor de Streaming Media Europe Award


Quadia Media Manager genomineerd voor de European Readers' Choice Awards 2010 van Streaming Media Europe

HILVERSUM, 20100901 -- Quadia Media Manager, het online video platform van Quadia Web TV, is genomineerd voor de Streaming Media Magazine Readers' Choice Awards 2010 in de categorie Best Online Video Platforms. Binnen deze categorie zijn 33 platforms van internationale aanbieders genomineerd. Er kan tot 13 september as gestemd worden. De bekendmaking van de Europese winnaar vindt op 14 oktober as. in London plaats.

Quadia Web Manager

De Quadia Media Manager is de meest eenvoudige en betrouwbare manier om online video's te publiceren. Het uitgebreide online platform biedt de mogelijkheid om de video's via diverse kanalen beschikbaar te stellen aan verschillende doelgroepen. Daarnaast kan het platform worden uitgebreid met video applicaties (video apps) voor bijvoorbeeld e-Learning, live webcasting en videobannering. ABN AMRO, ING, Stage Entertainment, UWV, De Nederlandsche Bank, Super de Boer, Reed Business en vele andere organisaties gebruiken de Quadia Media Manager om hun video's te beheren, distribueren en analyseren.


Waarom genomineerd?
Quadia Media Manager is genomineerd vanwege haar uitgebreide technische mogelijkheden enerzijds en haar gebruikersvriendelijkheid anderzijds. Het SaaS platform is schaalbaar voor live en on-demand online video en er zijn meerdere streaming media applicaties beschikbaar.
Het platform biedt volledige vrijheid in vormgeving en branding van players en channels. De hosted service zorgt dat er geen beslag gelegd wordt op ICT medewerkers en middelen van de klant. De klant kan, indien gewenst, zelf de video's online beheren, distribueren en analyseren. Gedetailleerde managementrapportages geven inzicht in streaming media content analyses.


Streaming Media Europe 2010

Op 14 en 15 oktober as vindt de Streaming Media Conference Europe plaats in London. De conference gaat over de technische en business oplossingen van online video.

Over Quadia Web TV

Quadia is een vooraanstaand bedenker, ontwikkelaar en producent van doelgroepgerichte Web TV-uitzendingen en -kanalen die zich onderscheiden door hun interactiviteit, meetbaarheid en resultaatgerichtheid. Daarnaast is Quadia toonaangevend ontwikkelaar van Web TV-technologie, zoals Quadia Web TV Manager en Quadia Live. Quadia biedt full service dienstverlening: van advies en conceptontwikkeling tot en met contentcreatie, hosting, productie, webdevelopment en rapportage. Quadia werkt onder andere voor ABN AMRO, Novo Nordisk, ING en Reed Elsevier en heeft met Ronnie Overgoor (Pitch Management) Blue Shots TV, het online tv netwerk voor de creative minded professional opgezet. Meer informatie op www.quadia.nl

Quadia Web TV


Deel: ' Quadia Media Manager genomineerd voor de Streaming Media Europe Award '
Lees ook