PERSBERICHT
Amsterdam, 23 maart 2000

‘QUADRANS’, AANBIEDER VAN FINANCI?LE DIENSTEN OP INTERNET, TOEGETREDEN TOT GORILLAPARK

Vandaag is opnieuw een Internet-onderneming, genaamd Quadrans, toegetreden tot Gorillapark, de eerste pan-Europese organisatie die startende bedrijven begeleidt van idee naar beursgang. Quadrans is een nieuwe onderneming die financiële diensten via het Internet aanbiedt aan investeerders in heel Europa. GorillaPark is zeer verheugd met de komst van Bart Jonkman, Jan Willem Jonkman en Ralph Silva, oprichters van het Internet bedrijf Quadrans® “Q”, als nieuwe aanwinst voor GorillaPark. “Quadrans is een uitstekend voorbeeld van een ambitieus, pan-Europees bedrijf waarnaar GorillaPark op zoek is voor onze business versneller” aldus Jeroen H. Mol, voorzitter en CEO van GorillaPark. “Met de komst van Q hebben we in totaal vijf GorillaPark bedrijven in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Momenteel bekijken we een vloedgolf aan businessplannen uit heel Europa, en binnenkort zullen we nieuw bedrijven bekendmaken die toetreden tot GorillaPark. Tevens zullen we nieuwe kantoren openen in Londen, San Francisco en München” De andere vier bedrijven die actief zijn binnen GorillaPark zijn;


* SwapitShop, gevestigd in Londen, die een revolutionair idee heeft ontwikkeld hoe kinderen gebruikt speelgoed kunnen ruilen via het Internet.
* Mobile Commerce, een Londens bedrijf dat informatiediensten aanbiedt en distribueert via het scherm van mobiele telefoons. Mobile Commerce heeft als doel op dit gebied marktleider te worden.

* //hot-orange.com een bedrijf dat gevestigd is in Amsterdam, sinds vorig jaar oktober een GorillaPark bedrijf, en dat inmiddels een zeer succesvol Internet-warenhuis heeft opgezet.

* Pharmeon, gevestigd in Amsterdam, een internetbedrijf dat een netwerk opzet voor partijen die betrokken zijn bij de gezondheidszorg zoals artsen, apothekers, verzekeraars, toeleveranciers en specialisten.
GorillaPark: Van Idee naar Beursgang

GorillaPark, opgericht in 1999, is een pan-Europese Business Versneller voor hightech ondernemers die Internetbedrijven willen starten en snel willen uitgroeien tot internationale topondernemingen. GorillaPark ondersteunt en versterkt deze startende bedrijven door een exclusief team van ervaren ondernemers beschikbaar te stellen dat ondersteuning biedt bij een snelle groei van “idee naar beursgang”. Naast dit team voorziet GorillaPark ondernemers van kantoorfaciliteiten, een informatie-infrastructuur en aandelenkapitaal.
Voor meer informatie kunt u de website bezoeken; www.Gorillapark.com.Deel: ' Quadrans toegetreden tot Gorillapark '
Lees ook