Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Quadrem gebruikt webMethods Partner Connect voor snelle integratie van afnemers en leveranciers

Amsterdam - 13 juli 2001 - webMethods (Nasdaq: WEBM), de toonaangevende leverancier van integratiesoftware, maakt bekend dat Quadrem, de elektronische marktplaats voor de mijnbouw, delfstoffen- en metaalindustrie, webMethods Partner Connect heeft gekozen om haar handelspartners snel aan te sluiten op de marktplaats. Door het webMethods integratieplatform te gebruiken in combinatie met webMethods Partner Connect, biedt Quadrem haar klanten een centrale bron met alle benodigde software en services voor een veilige en directe integratie met de marktplaats. Accenture heeft samengewerkt met Quadrem om de snellere integratie van partners met behulp van webMethods Partner Connect te realiseren.

Quadrem, dat gevormd is door 21 vooraanstaande bedrijven in de mijnbouw en delfstoffen- en metaalindustrie, is een neutrale marktplaats die producenten en leveranciers van mijnbouwproducten, delfstoffen en metaal bij elkaar brengt. De marktplaats zal haar diensten aanbieden aan klanten in meer dan 100 landen. Door de marktplaats te gebruiken kunnen deelnemers hun inkoopproces stroomlijnen, waardoor zij kostenbesparingen realiseren en de distributieketen efficiënter wordt.

webMethods Partner Connect komt tegemoet aan de uitdaging om partners snel aan te sluiten door Quadrem de middelen te bieden om haar partners snel op te leiden en hen bij het aansluitings- en testproces te begeleiden. Doordat Quadrem's partners en klanten in staat worden gesteld om eenvoudig hun eigen verbindingen met het netwerk te bouwen, kan Quadrem haar langetermijn doelstelling om 2000 partners met de marktplaats te verbinden, sneller bereiken.

"webMethods is een solide keus voor bedrijven die een manier zoeken om snel een marktplaats te doen groeien," zegt Ian Hollingworht, Vice President of Technology van Quadrem. "Door direct met onze marktplaats te integreren, kunnen bedrijven het hoogste mogelijke niveau van efficiëntie bereiken. Ze verwijderen immers een groot deel van het handmatige proces en de tijd die gemoeid is met procurement. webMethods Partner Connect helpt onze klanten en partners om snel met onze marktplaats te integreren door ze de informatie en services te bieden die nodig zijn om ze stap voor stap mee te nemen door het hele aansluitingsproces."

"Quadrem heeft een uitdagende maar haalbare visie voor haar marktplaats," zegt Michael Blank, Director Partner Enablement bij webMethods. "Het bedrijf gebruikt webMethods Partner Connect om snel een uitgebreid netwerk van partners en leveranciers samen te brengen, met als doel om de mijnindustrie te helpen efficiënter zaken te doen."

Over Quadrem

Quadrem is een open, onafhankelijke, op internet gebaseerde wereldwijde marktplaats, die verkopers en kopers in de mijnbouw en delfstoffen- en metaalindustrie bedient. Quadrem heeft regionale vestigingen in Australië, Canada, Europa, Zuid-Afrika, Zuid-Amerika en de Verenigde Staten. De kopers van Quadrem representeren de meest vooraanstaande mijnbouw-, delfstoffen- en metaalbedrijven ter wereld. Bezoek www.quadrem.com voor meer informatie.

Over webMethods

webMethods (Nasdaq: WEBM) is een toonaangevende leverancier van integratiesoftware. Het integratieplatform van webMethods stelt klanten in staat om een meetbaar rendement op hun investering te behalen, door bedrijfsprocessen, enterprise- en legacy-toepassingen, databases en werkstromen te koppelen. Deze koppeling kan zowel binnen de onderneming worden gerealiseerd als daarbuiten, met andere bedrijven. Met het integratieplatform van webMethods kunnen klanten kosten verminderen, nieuwe bronnen van inkomsten genereren, de banden met hun klanten verstevigen, de efficiëntie van de distributieketen verbeteren en de interne zakelijke processen stroomlijnen.

webMethods is in 1996 opgericht en heeft haar hoofdkantoor in Fairfax, Virginia. Het bedrijf heeft vestigingen in de Verenigde Staten, Europa, Azië en de Pacific. webMethods bedient wereldwijd meer dan 625 klanten, waaronder wereldwijde top-2000-bedrijven zoals Citibank, Dell, Eastman Chemical, The Ford Motor Company, Grainger, Motorola en Starbucks. Strategische partners van webMethods zijn onder andere Accenture, Ariba, Broadvision, Commerce One, Deloitte Consulting, EDS, Hewlett-Packard, i2 Technologies, J.D. Edwards, KPMG Consulting, Microsoft, Oracle, SAP AG en Siebel Systems. Meer informatie over het bedrijf is beschikbaar op www.webmethods.com

Contactpersonen:

Jill Latta
webMethods
+31 (0)20 491 97 37
jlatta@webmethods.com

Annemieke van Herk
Footprint Marketing
+31 (0)20 417 71 77
annemieke@footprint.nl

Deel: ' Quadrem gebruikt webMethods Partner Connect '
Lees ook