Quadriga Art International ondersteunt Rode Kruis bij hulpinspanningen in Japan

AMSTERDAM--(BUSINESS WIRE)-- 20110322 --

Quadriga Art International ondersteunt het Britse Rode Kruis voor de hulpverlening aan Japan. Het Japanse Rode kruis heeft de klok rond gewerkt nadat het land door een van de zwaarste aardbevingen van de laatste tijd getroffen is, waarbij de Tsunami ongelooflijke schade heeft aangebracht. Hun werk hier bestaat uit het mobiliseren van medische teams, het evacueren van personen en het opzetten van tijdelijke huisvesting. Het Japanse Rode Kruis accepteert momenteel giften van het Britse Rode Kruis, waarbij Quadriga Art International haar assistentie heeft geboden.

“Met deze ongelooflijke ramp die zich nog altijd voor onze ogen aan het onttrekken is, en het verlies van een tot dusverre onbekend aantal mensenlevens plus de blijvende zorgen omtrent de kernenergiecentrales, voelden wij als internationaal bedrijf dat wij naar voren moesten komen om hulp te bieden,” zei Mark Schulhof, CEO van Quadriga Art. “De familie Schulhof (eigenaars van QAI) zullen ervoor zorgen dat de schenkingen van eenieder op de juiste plaats terecht komen. Wij stellen het liefdadigheidswerk van onze klanten zeer op prijs en laten hen graag weten dat wij er ook voor hen zijn in deze tijden waarin zij onze hulp nodig hebben.”

Seconden nadat het Britse Rode Kruis samen met Quadriga Art International een speciale webpagina is gestart, begonnen werknemers van Quadriga al met het geven van hun schenkingen. Mark Astarita, directeur fondswerving van het Britse Rode Kruis zei; "Wij zijn heel dankbaar met de respons van onze supporters op deze oproep van Japan Tsunami, want met hun donaties hebben zij blijk gegeven van een enorme vrijgevigheid en solidariteit. Wij zijn uiterst dankbaar voor hun steun en nemen deze in alle nederigheid aan. Dank aan ieders gift naar aanleiding van deze oproep, en aan Quadriga Art International voor hun ondersteuning."

Quadriga Art International helpt liefdadigheidsinstellingen in de hele wereld met het werven van gelden door middel van directe mail. Voor de sponsorschaplink van het Britse Rode Kruis die voor Quadriga Art International gecreëerd is, kunt u terecht op; www.redcross.org.uk/japanquadriga

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Quadriga Art International
Tiffany Ganz, +31 (0)20 7600200

tganz@quadrigaart.com

Deel: ' Quadriga Art ondersteunt Rode Kruis bij hulpinspanningen in Japan '
Lees ook