QUBE ICT Solutions neemt Elbersen Automatisering over


HOOFDDORP, 20160519 -- QUBE ICT Solutions te Hoofddorp heeft met ingang van 1 mei 2016 Elbersen Automatisering overgenomen. De overname van het bedrijf uit Heemstede past in de groeistrategie van QUBE. Directeur Albert Kooijman: “Naast het implementeren en beheren van software oplossingen, willen we ook groeien op het gebied van ICT-infrastructuur en telefonie.”.

Perfect match
“Bij de kennismaking eind 2015 bleek al snel dat QUBE en Elbersen goed bij elkaar passen. We bedienen dezelfde doelgroep, namelijk organisaties die geheel of gedeeltelijk gebruik maken van een externe ICT-partner. Elbersen Automatisering maakt zelf ook gebruik van Exact Globe en Exact Synergy Enterprise voor het ondersteunen van haar administratieve processen. Dit maakt de integratie van beide organisaties qua systemen  gemakkelijk”, aldus Albert Kooijman.

Ron Elbersen: “Ik draag mijn belang in Elbersen Automatisering met veel vertrouwen over aan QUBE zodat ik mijn aandacht volledig kan richten op mijn technisch innovatiebedrijf Teklab.”

De medewerkers van Elbersen Automatisering verhuizen binnenkort naar het pand van QUBE in Hoofddorp.

[beschrijving]

Albert Kooijman (links) en Ron Elbersen tekenen de overeenkomst tot overname. (klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Groeistrategie
Deze overname draagt bij aan groeidoelstelling van QUBE. Daarbij speelt niet alleen de uitbreiding van de klantportefeuille  een rol. Ook de vier ervaren medewerkers van Elbersen Automatisering vormen een waardevolle aanvulling. “Wij zetten ons in om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van ICT Infrastructuur”, legt Albert Kooijman uit. “Daar is veelzijdige en diepgaande kennis voor nodig. Dat is voor ons een belangrijke reden om te groeien. Als we meer specialisten in huis hebben, kunnen we onze rol als totaaldienstverlener beter invulling geven.”

Na de overname telt QUBE ICT Solutions ruim 25 medewerkers. Directeur Albert Kooijman heeft QUBE 26 jaar geleden opgericht. Sinds januari 2013 is Arjan Slobbe RA-RV medeaandeelhouder, waarbij hij de functies van Financieel Directeur en Bedrijfsconsultant vervult.  Arjan Slobbe: “Deze overname maakt deel uit van onze groeistrategie. Naast autonome groei kijken we bewust naar overname kansen die onze propositie versterken.”

QUBE, a smart move
Wat QUBE met "a smart move" bedoelt? Slimmer werken door ICT op een inventieve manier in te zetten. ICT-oplossingen die zich aanpassen aan je organisatie in plaats van andersom. Meer doen in minder tijd, met beter overzicht en inzicht, tegen lagere kosten en met meer plezier. Dat is waar de medewerkers van QUBE zich iedere dag voor inzetten. Dat doen ze onder andere voor zakelijke dienstverleners, hotels-ketens, congrescentra, projectorganisaties en shared service centers.


Deel: ' QUBE ICT Solutions neemt Elbersen Automatisering over '
Lees ook