Quintiq selecteert NBAS voor wereldwijd IP Netwerk


S-HERTOGENBOSCH, 20130326 -- Quintiq (´s-Hertogenbosch), ´s werelds marktleider in supply chain planning & optimization (SCP&O) platforms heeft de onafhankelijke data- en telecom specialist ‘Nothing But Air’ Services ofwel NBAS (Amsterdam) geselecteerd voor het leveren van netwerkdiensten vanuit de “NBAS_Cloud”. NBAS levert Quintiq een gemanaged IPVPN netwerk op basis van MPLS voor de volledige organisatie. Deze selectie was essentieel om Quintiq’s explosieve internationale groei te ondersteunen.

In de huidige markt, waarin de diverse gecentraliseerde applicaties door terminals geraadpleegd en bewerkt worden zijn stabiliteit en wachttijd belangrijke kwesties. “Quintiq groeit internationaal drastisch en daarom hebben we een partner nodig om de integriteit van ons netwerk te verzekeren“, zei Wil Lamain, Vice president R&D en corporate support. “Wij hebben vertrouwen in de mogelijkheden van NBAS en wij kijken uit naar onze samenwerking. Deze geoptimaliseerde en volledig gemanaged connectiviteitsoplossing ondersteunt ons in onze bedrijfsprocessen en reductie van TCO, waardoor we onze klanten betere service kunnen bieden“, vervolgt Wil.

“Als internationale organisatie past Quintiq erg goed in de portfolio van NBAS aangezien wij gespecialiseerd zijn in het koppelen van internationale bedrijfsvestigingen en het creëren van veilige, stabiele Wide Area Netwerken (WAN’s)“, zegt  Edwin Bijl, Sales manager van NBAS . “De technische expertise van NBAS en toegevoegde waarde van NBAS’ data- en telecommunicatiediensten geeft Quintiq meer focus op hun kernactiviteiten“ , voegt Edwin toe.

Over Quintiq
Met het baanbrekende supply chain planning & optimization (SCP&O) platform van Quintiq kunnen bedrijven bij iedere stap in de supply chain de efficiency verbeteren. Hiermee worden end-to-end-planning en -optimalisatie van medewerkers, middelen en processen ondersteund in één planningsomgeving, voor alle planningshorizonnen. Veel van de grootste en succesvolste bedrijven in de wereld zijn afhankelijk van Quintiq voor het behalen van hun bedrijfsdoeleinden, het vergroten van hun concurrentievoordeel en het creëren van nieuwe inkomstenstromen.

Quintiq is opgericht in 1997. Het snel groeiende bedrijf heeft een hoofdkantoor in Nederland en in de VS, een Global Development Center in Maleisië en kantoren over de hele wereld. De software van Quintiq wordt gebruikt op meer dan 500 locaties in 78 landen wereldwijd.

Ga voor meer informatie naar www.quintiq.nl of volg Quintiq op Twitter, Facebook, LinkedIn en Youtube.

Over NBAS:
NBAS werd opgericht in 1997 en is een ervaren, onafhankelijke leverancier van wereldwijde data- en telecommunicatiediensten voor bedrijven met meerdere (veelal internationale) vestigingen. Daarnaast levert NBAS additionele diensten zoals: Videoconferencing as a Service, Hosted VoIP telefonie, Contact Center Service, hosting en managed security. Als onderdeel van de Xfluence group versterkt  NBAS zijn verkoop- en managementteam, om zo beter aan de vraag voor deze meer gespecialiseerde markt te kunnen blijven voldoen en mede vanwege de executiekracht op het gebied van Consultancy, Development, Interim- en Managed Services, verhoogt Xfluence als dienstverlener de flexibiliteit en efficiency in de gezamenlijke propositie.

Ga voor meer informatie naar: www.nbaservices.com of volg ons op Twitter, Linkedin en Youtube


Deel: ' Quintiq selecteert NBAS voor wereldwijd IP Netwerk '
Lees ook